30. okt 2013 6:05
Nedelja:
Prijeten sončen dan v družbi PAPANa in MAMAN. Prišla malo v dolino, saj je treba tudi pljuča občasno podvržt frišnemu mestnemu zraku . Preveč friškega hribovskega zraka ni dobro .
Obisk grobov, čiščenje, sajenje nove "garniture", zalivanje, planiranje barvne kombinacije PUŠPANTLOV za 1.november. Sledila slastna kafica @ KALVARIJA, ter pogostitev mojih dveh s PEČENIM OREHOVIM ŠTRUKLOM/osjim gnezdom. Za kosilo pa:
- Fiiiiiiina "da padejo od mesa" svinjska rebrca
- JAZ: kusKus bizi
- STARŠA: PZ svedrovci + kruh za pomakat/pomazat
- soljat gentile z dodatki
Ponedeljek:
Naj drugi kuhajo, si porečem. Danes je en takšeeeeen prijeten dan, poln ter vzdušja, pa naj mi bo te-nah.
Obisk restavracije MANGO in
- Morska rižota
- Vložena rdeča pesa
- liter vode 1/2RADENSKA + 1/2VOHE
Danes:
Pametno PJEB, si porečem, saj sem si prihranil 2 rebrci od nedelje. Tako da bo danes
- Svinjska rebrca
- Bali integralni RiziBizi + durum špageti
- Vložena rdeča pesa z dodatki
Jutri:
Še ne vem/o. Maman in verjetno Papan prideta v dolino, da sporihtamo grobove, se podružimo in uživamo. 1.11 je zdaleč preveč GUŽVAST in FESTIVAL TUR.MEDU, KOSTANJEV in ČEVAPOV, da bi se drenjali. No, edino jaz grem na pokopališče, ko pade tema, saj mi je pogleda na vse tiste sveče sila COUSY in me nekako spominja na daljne čase...
Razmišljam o RIŽU in KURI PEČENI v PEČICI ali pa POLPETKAH z mlinci in gobovo domačo omako...We shall see. Pje.