28. okt 2013 16:12
Danes juha še od včeraj,svinjsko meso na hitro in krompirjeva solata z veliko bučnega olja..za posladek pa "po sili razmer" pomarančna pita.
Vrtejbenka
28. okt 2013 16:12
Danes juha še od včeraj,svinjsko meso na hitro in krompirjeva solata z veliko bučnega olja..za posladek pa "po sili razmer" pomarančna pita.
Vrtejbenka
28. okt 2013 17:28
malo včerajšnjega kosila (kotlet po vrtnarsko) se je spremenilo v mineštro z makarončki
za posladek je poskrbela sestra, pecivo iz sobotnih slov. novic - manč melou (ne znam napisat), bilo je dobro, jaz pa bi v biskvit malo orehov
majaos
28. okt 2013 17:58
Včeraj kuhali drugi, danes:
ežoj
28. okt 2013 19:12
Danes: palačinke v juhi, vanilijev mlečni riž
breskva
28. okt 2013 19:27
Včeraj smo veliko hodili in je bila želja po konkretni hrani doma, zato -goveja juha z rezanci, panirani dunajci, pražen krompir (sem naročila hčerki, da naj ga da kuhat pa je ostal višek še za danes.)..., motovilec s fižolom, zeljna solata
Danes: beluševa juha in...
nekaj regrata iz planin
In nastala je ena mešana solata iz včerajšnjih ostankov paniranega piščanca...
Možu pa sem pripravila krompirjevo solato, hrenovko in kruh s semeni.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 28.okt 2013 19:36
28. okt 2013 19:43
Trixi je napisal/a: |
nekaj regrata iz planin |
Kje je pa preostali končal?
Danes: polnozrnati peresniki, paradižnikova omaka s fižolom
skleda radiča, refošk
lp
mzm
28. okt 2013 19:47
Dva ščepa sta končala na najinih solatnih krožnikih s hčerko, preostali bo za jutri za vse....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
29. okt 2013 10:24
Pri nas pa včeraj ostanek mesnega narastka od nedelje in kraljevski krompir (zelo pohvaljen), zeljna solata
danes bo pa korenčkova juha in lotarinška pita s porom, radič s krompirjem
sem na dopustu in imam čas kuhat, popoldne se bom pa še piškotov lotila- ravno prav za ta deževni dan,
sicer smo pa sončne kar fino izkoristili tako da tudi tole paše
tabu
29. okt 2013 13:55
Torek:
Ohrovtova čorbica z govedino
in suhimi rebri
Pozdravček!
29. okt 2013 14:40
Danes: zelenjavna enolončnica s klobaso in doma spečen kruh
babka1951Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Debeli špageti s poletno zelenjavo