27. okt 2013 19:24
Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
breskva
27. okt 2013 19:24
Danes: rižota s porom in gobicami, svinjska ribica, zelena solata, polnozrnati biskvit s suhim sadjem
breskva
27. okt 2013 19:44
danes: enolončnica z žiti (pira, ječmen, riž, adzuki fižol, jušna zelenjava) in klobasa, mešana solata (radič, endivja, paradižnik)
posladek: indijančki
jutri: goveja juha, pečen krompir, zelena solata
27. okt 2013 20:03
Danes slike ni, ker nisem kuhala doma. Sva bila na kosilo povabljena v gostilno in pizzerijo Kramarjev hram v vas Gaberje. Toliko dobrot imajo, da tri dni rabiš, kaj bi si izbral . Hecam se, zase sem že v naprej vedela, da bo riba, ki jo doma skoraj nikoli ni. In moj izbrani krožnik je bil:
česnova juha, postrv na žaru, blitva s krompirjem, motovilec z jajcem in fižolom, vsi ostali so pa izbirali med tremi današnjimi meniji, težko se je bilo odločit, ker so vsi trije bili izvrstni. Pa še to bom napisala: porcije tako velike, da če si božji, tega ne moreš naenkrat pojesti, cenovno zelo ugodno, predvsem pa izredno dobro...
ja krompirjeve počitnice so se lepo začele
babka1951
28. okt 2013 12:04
Danes zame
http://www.kulinarika.net/recepti/18811/mesne-jedi/gove
za ostale vegi lazanja + tortica od včeraj
pirnica
28. okt 2013 12:12
Ponedeljek: Kremna zelenjavna juhica; lazanja; zelena solata
Pozdravček!
28. okt 2013 12:37
Midva pa kruhove cmoke, govedino v čebulni omaki in kot vedno solato. Za kasneje pa jabolčna čežana. Kljub toči je kar dovolj jabolk, sploh za čežano in štrudle. Jabolko na dan, odžene zdravnika stran!
naor
28. okt 2013 13:55
Danes: enolončnica (nekaj podobnega boranji), kruh
Jutri: segedin golaž, pire
Sreda: juha, piščančji zrezki v smetanovi omaki s sirom, kuskus, solata
Četrtek - nedelja: nam bodo kuhali drugi, mi pa uživali dopust
matejaoz
28. okt 2013 14:10
Danes bo matevž, kislo zelje in pečenica, jutri pa domači štruklji in zeljna solata.
tanjaj
28. okt 2013 14:44
Sobota: meso z žara in kruh, kosilo sredi gozda na skupnem lovu.
Nedelja: odojek ( za prste oblizniti ) pri Lukatu v Žimaricah.
Danes: golaž z malo kostanja, polenta in mešana solata.
Lp
tonsk
28. okt 2013 15:56
Juha, kuhana hrenovka, ajdova kaša, kisla repa, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Rižota brez filtra