26. okt 2013 14:00
Danes: mesno-zelenjavna lazanja, pečena paprika in pesa v solati, sladička in sladoled
babka1951
26. okt 2013 14:00
Danes: mesno-zelenjavna lazanja, pečena paprika in pesa v solati, sladička in sladoled
babka1951
26. okt 2013 14:32
SOBOTA:
Goveja juhica z domačimi rezanci; špecli s čemažem, kalamari in klapavice z veliko česna; mešana solata
Pozdravček!
26. okt 2013 16:00
Kostanjev golaž z gobami:
mamamia
26. okt 2013 18:09
Danes:
zrezki, niti pečeni niti kuhani niti pražene ( skor bi rekel: nikakvi , vse za dieto ), kus-kus s grahom ( pa se mi zdi, da je tudi grah prepovedan, olive so seveda prepovedan, jaz pa testiram, če bom preživel.
ežoj
26. okt 2013 18:16
haše omaka, makarončki, rdeča pesa (kuhali drugi?)
majaos
26. okt 2013 19:01
@ežoj: ne vem, če bo tole kaj pomagalo, ampak ravno danes sem v Žurnal-u prebrala:
olive sicer vsebujejo veliko zdravih in nenasičenih maščob, ki pomagajo pri zniževanju krvnega tlaka, znižajo tudi raven slabega holesterola v krvi, zato jih v tem letnem času ne pozabite vnesti v svojo prehrano...
mojemu študentu, ki ima slab spomin, pa svetujejo veliko sprehodov v naravi, več zelenjave, kot mesa ( spreminjamo jedilnik, kar se da, zaenkrat brez uspeha ) ampak mi študentje se ne predamo tako lahko, kajneda
babka1951
26. okt 2013 19:10
Danes: brancin, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, zelena solata
breskva
26. okt 2013 20:31
V družbi prijateljev danes na mizi pražen krompir, puranji zrezki v gobovi omaki, lignji v paradižniku in njoki, zelena solata. Bilo je super!
tanjaj
26. okt 2013 21:58
Domača pizza.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
26. okt 2013 22:07
Juha, pečena rebra, riž, kuhana zelenjava, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Svaljki v curry omaki z ohrovtom