14. jul 2013 23:04
Juha, popečeni piščančji trakovi, ajdova kaša, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
14. jul 2013 23:04
Juha, popečeni piščančji trakovi, ajdova kaša, kumarična solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
15. jul 2013 6:12
EMINENTEN obisk tanovih EVROPEJCEV uspel v polno. Draga moja TETKA in naš V.D. vnukec se prijetno pretegujeta na TInju. Mali purger pirat v moji BAVARSKI sobici, zlata teta pa v knjižni sobi.
Jaz pa ponovno v MBju poln SUPER DUPER pozitivne energije. Takšne družinske zadeve napolnijo moj tank do konca. Wiii, za par dni sem dober, pol pa ponovno do družine. Hribi...ni jih čez hribe in ljubezen družine ter prijateljev.
VČERAJ:
Celodnevno prijetno druženje, katero se je zaključilo v lovskem domu ob ITAK eni najboljših pizz na Štajerskem, jabolčnem soku in aktivnostih katere nudi narava okoli koče.
- Na žaru pečene kurje bremze, vratovina, bučke, jajčevci, puranji čevapi (joj,joj...čevapov bilo definitivno premalo, kura pa je ravno fino fajn sedla. Puranji čevapi!!! njaaam, najboljši.)
- popečen črn domač Tinjski kruh
- troje različnih solat; ena preprosta zelena da so se listi kar topili v ustih, cvetačina z bučnim oljem, ter ena umešana z mlado čebulj, paradižniko, kumaro, mozzarello in domačo bučko
- deci ROSEJA
Za moje drage pa še pika na I; 1. MARMORNO-MAKOVO PECIVO ter 2. KOKOSOVE KROGLICE, vse pa zalito s kafico in/ali vinčekom.
DANES:
- KusBizi popečen na slanini/domači dimljeni kljobas
- ubito jajčko na oko kot krona na KusBiziju
- podušena cvetača+ brokoli potresena z drobtinicami ali pa olivcem + parmezanom
- skleda mešane soljat " ZA BOGOVE, TITANE in KRALJE"
- deci tardečega
15. jul 2013 6:47
Spet doma....dopust je minil en, dva, tri.....še dobro da planiramo v avgustu še par dni biti frej
V soboto domača zelenjavna juha (vse iz vrta+ pest jurčkov iz skrinje) in palačinke....zvečer pa navijanje na Nočni 10ki (letos sem bila samo v podporo, pa sem imela vseeno tremo kot vsako leto ko sem tam kot tekmovalka), včeraj pa za kosilo pečen krompir (iz domačage vrta seveda) in pečeni uštipci....pa kolesarjenje za sladičko
ANJA
15. jul 2013 13:48
Peresniki z mortadelino omako.Skleda solate. Pa še
dari
15. jul 2013 14:39
Včeraj smo dan preživeli v termah Čatež in se poslužili njihove ponudbe- mož si je naročil pasulj in pečeno papriko, midva s sinom pa piščanca in krompir, solato.
Danes bo goveja juha z rezanci, riž z lisičkami, malo popečenega mesa, mešana solata (rukola, zelena, zeljna, paradižnik)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
15. jul 2013 14:46
Včeraj pri meni družinski piknik, danes: možgani z jajci:
lesena buteljka je za potrebe kompozicije!
[
ežoj
15. jul 2013 15:17
Ežoj, zdej si mi pa take lušte nardil, ker možganov z jajci pa že celo večnost nisem jedla. Dobra ideja za jutri.
Danes pa enostavno nimam časa za kuhanje in grem v McDonalds, kar tudi nismo izvedli tudi že celo večnost.
leandros
15. jul 2013 17:37
Danes sv. zrezki v čebulni omaki, pire, blitva in skleda domače mlade solatice.
Jutri pa goveji golaž in kruhovi cmoki.
Lp
ursiii
15. jul 2013 17:41
Grenadirmarš,stročji fižol v solati z veliko česna in bučnega olja.
polarbear
15. jul 2013 17:56
Pri nas pa veganske filane paprike.
Tolk dobrih še nisem jedla.
Čudovite.
Danes je kuhala hči. Čestitek, krasne so bile.
irenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem