12. jul 2013 17:22
Moja mini pizza:
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
12. jul 2013 17:22
Moja mini pizza:
12. jul 2013 18:43
rimljanka je napisal/a: |
(čakaj, pa je res tarumen, ne tardeč?) |
Ja, taoranžen je
Vrtejbenka je napisal/a: |
Ma kaj ta mali krožniček za tarumene ,poglej Rimljanka ta drugega..k ima šrbino pri strani..to je samo za to,da ne da Miškazmoke poln krožnik dobrote..malo vleče na gorenjsko tale krožnik |
Ma, soseda, a ne vidiš, kako udobno naslonim žlico in grem slikat? Sem v Filovcih želela predlagat take sklede, no, je bila prevelika gneča, bom drugič.
Danes: nekaj včerajšnje enolončnice in nekaj borovničeve jogurtove strjenke
lp
mzm
12. jul 2013 19:25
Danes: čičerikina juha s suhim paradižnikom, domače žemljice
breskva
13. jul 2013 7:03
Mišzmoke, mal pozno sem videla koment naredila sta češnjev ciganski štrudel, pa ne čisto po receptu, sta pospravljala hladilnik, zelo dobro jima je uspelo.
Danes bo pa 'pašta' s tuno.
xMURKAx
13. jul 2013 7:18
Včeraj:
Upošteval nasvet GURMANA EŽOJA in prepustil blitvo da kraljuje.
Naredil sem si eno takšno fino kombinajšn. Upam da se vam tudi dopade tako kot meni;
- Pečen mlad krompir
- Kuhan mlad krompi, na katerega sem poveznil jajčko na oko (pokril ponev s pokrovko in počakal le toliko da je zadeva zakrknila)
- Pečena purana prsja v kompaniji rožmarina in timijana (na maslu, seveda)
- Podušena domača blitva na ogromno česna (popražil zadevo na komb.masla in olivca---> bom raje z maslom in mastjo delal, ker je olivc domač in preveč kvaliteten za takšne zadeve)
- Skleda nežneeee kot puter zelene solate v kompaniji s papriko, kumaro, paradižnikom, korenčkom, fižolčkom.
- deci tardečega.
Zelo dobro in okusno. Hvala za predlagano, gospod Ežoj.
Danes; pa po želji in včerejšnem planu:
- slasten "kot se šika" RIZI BIZI (ali pa miny polžeki...še razmišljam)
- ena kurja bremza
- velika skleda nežne zelene dobrote
- deci tardečega
Sledi PEKI PROJEKT saj dobimo jutri EMINENTNI obisk novo pečenih EUROPEJCEV
Vsekakor bo eno MAKOVO PECIVO, za drugo pa se še odločam. Mislim da bodo kakšni keksi (morda na metre) ali kokosovi piškoti...
13. jul 2013 10:03
danes: puranji file na žaru, kuhan krompir, fižol, solata
mali kuhar
13. jul 2013 13:50
Telečja rižota, paradižnikova solata s kumaro, sladoled.
lp
13. jul 2013 13:59
juhica ( grah,korenček in peteršiljček iz maminega vrta ), za sladico pa limetina pita:
angie :)
13. jul 2013 16:04
Včeraj ribe, v jedilnici na prvem štuku............... uf, ne, v jedilnici v pritličju haciende, ni se mi ljubilo slikat mize v nulo pospravljene, kot je pri meni zmeraj. Danes, spet dve ribi, krompir in " ajvar " ( kaj pa manjka tej kombinaciji ). V " ajvarju " je vmešano eno jajce................ :
ežoj
13. jul 2013 17:02
Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski zrezki, stročji fižol v solati, marelični biskvit in rabarbara
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Lazanja z bolonjsko omako