5. jul 2013 17:06
Danes spet paradižnikova solata z mlado čebulo in bučnim oljem, riži biži, nič mesa. Marelice, sladoled, itak vsega preveč.
naor
5. jul 2013 17:06
Danes spet paradižnikova solata z mlado čebulo in bučnim oljem, riži biži, nič mesa. Marelice, sladoled, itak vsega preveč.
naor
5. jul 2013 17:54
Čestitam za 3000.stran!!!
Pa da ne smetim:
marjja
5. jul 2013 18:27
Ma, danes nisem mislil nič, pol pa vidim 3000 strani, pa si mislim: ah, to ne bo šlo brez mene. Potem, za jubilej:
ežoj
5. jul 2013 18:34
Pri nama pa filana paprika in kruh.
tanjaj
5. jul 2013 19:17
ežoj je napisal/a: |
Ma, danes nisem mislil nič, pol pa vidim 3000 strani, pa si mislim: ah, to ne bo šlo brez mene. Potem, za jubilej:
|
Mora, da so bila brucke na kosilu, ker ni šans, da si tole vse sam pojedel, pa nisi aždaja...
jade
5. jul 2013 19:31
Pri nas pa stročji fižol in krompoir v koščkih z ocvirki, Juhej, to je poletje, ja!
rimljanka
5. jul 2013 19:43
Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, zelena solata, jagodni puding
breskva
5. jul 2013 19:44
Miška, še kar bereš?
Mi se že k večerji pripravljamo.
Za kosilo:
- fižolova mineštra s testeninami.
Johanna
5. jul 2013 20:26
Johanna je napisal/a: |
Miška, še kar bereš? Johanna |
, jaaaa, ti ne veš, kaj vse sem še našla, zdaj iščem aspirin, baje pomaga pri musklfibru
Danes enako kot včeraj: polnjena paprika, kruh, solata, refošk
lp
mzm
5. jul 2013 22:41
MBrando je napisal/a: |
Angie in Babka, dragi moji. Saj ne gre drugače, kot da se , naredim izraz ter PRIZNAM, da bom OBEDVE IDEJIIIIIIII UKRADEEEEEEELLLLLLLL. PERFEKTNE IDEJE!! Preproste, simpatične, zdrave!! Mladi krompir je itak TOP **** in ga imam še nekaj doma, PASJA RADOST (ali moram povedat še kaj...nostalgija), čevapeki pa NJAAAAAMSI. |
MBrando, me veseli, če sem ti dala idejo...saj zato pa je ta forum . Tudi sama velikokrat tukaj dobim idejo ampak verjemi, da bi se še rajši kar povabila h komu na kosilo, saj so slike tako vabljive pa tudi tvoje pisanje te naredi lačnega..
angie :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav rogljiček s sladoledom
Široki rezanci z grahovim pestom