Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

5. jul 2013 13:19

danes: šampinjoni z jajci, pečena paprika

za sladico pa tiramisu:                      

angie :)

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15435

5. jul 2013 13:33

Pri nas bodo danes čevapčiči, piščančja nabodala, prebranec, ajvar, kumarična solata in najbrž lepinje

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

5. jul 2013 14:19

angie.orhideja je napisal/a:

danes: šampinjoni z jajci, pečena paprika

angie :)

babka1951 je napisal/a:

Včeraj: žar, pečen krompir, solata in nekaj sladkega

babka1951

Angie in Babka, dragi moji. Saj ne gre drugače, kot da se , naredim izraz  ter PRIZNAM, da bom OBEDVE IDEJIIIIIIII UKRADEEEEEEELLLLLLLL. 
PERFEKTNE IDEJE!! Preproste, simpatične, zdrave!! Mladi krompir je itak TOP **** in ga imam še nekaj doma, PASJA RADOST (ali moram povedat še kaj...nostalgija), čevapeki pa NJAAAAAMSI. 
Tudi ŠAMPINJONI ter UMEŠANA ZELENJAVA z jajčkom ali dvema + solatika. NJAAAAAAM.
Joj, joj...kakšen podlež od podleža. Ampak saj vesta. Tako simpatično sta tole predstavili, da mie je kar vrglo na 
Zakaj bi moral vedno komplicirat in RAVNO ZATO obožujem vse vas dame/gospode (preklon do prstekov na nogah za mojega junaka EŽOJA ) in in ideje ter vašo kuhinjo.

To se mi pa je sedaj TAKOOO vsedlo v glavo, da kojci nabavim danes  RADOST!!! Joooj, kako bo jutri fajn!
V ponedeljek pa pol šampinjoneki in jajčka...

HVALA, HVALAAAAAAAA.
P.S: Upam da ni problem s krajo in 
DANES:
- Na hitro zamešana šunka/umešana jajčka/sir/smetana v drugo pa še malo domače mezge, ter zavito v listnato testo. (Sem lih imel še dva lista...pa sem moral porabit. Ni bilo nekaj dosti)
- Faširano puranje popečeno na olivcu + maslu ter tik pred koncem dodano marinirano zelenjavo (bučke,šampinjoni, rdeča/zelena paprika, rožmarin, timijan, provans.zelišča + ogromno česna in čebule)
- Soljat iz RJAVKE in RUKOLE (domače) ter kumare,paradižnika...
- Itak da tardeči vinček (učil od najboljšega...Ežoj-a)

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8905

5. jul 2013 14:35

PETEK:                                                                 

Paniran fibji file, kifeljčar s korenčkom;

kumarična solata s kislo smetano; zelena solata:

Pozdravček!

irena66  

član od: 22.4.2009

sporočila: 747

5. jul 2013 16:00

Uf dragička, hrana taprava za poletne dni.

Midva pa danes kmečko zelje, ni glih za vroče dni, ampak je bil pa dober.

Verjetno ker je zadnji.

irena

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15435

5. jul 2013 16:06

Hura, 3000 stran!

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

5. jul 2013 16:33

Hm, fajn občutek biti na 3000. strani.

Ker danes zaradi preveč zdravega življenja včeraj po Rožniku skačem po eni nogi, mi je bila pot do meze predolga. Za kosilo je bila zato konzerva sardin iz skrivne zaloge v omari in skleda borovnic (donacija sočutne sodelvke). Malo eksotična kombinacija, ampak ne eno ne drugo ni bilo slabo. Kuhali bomo pa čez vikend.

Sonja

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

5. jul 2013 16:34

čorba od včeraj, hamburger, sladoled

majaos

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

5. jul 2013 16:35

Pribrzela domov, pristavila kosilo, poklon tistemu, ki je izumil ekonom lonec in nastalo je tole:

goveja jetra v omaki (ni da bi človek dol padel od navdušenja), pire krompir in zelena solata.

V pečici na slastno dišeč prebranec, ki potuje z mano na večerni piknik.

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti