1. jul 2013 18:32
Danes dobro kosilo: pečen krompir s kranjsko, solata, predtem goveja juha, potem sladoled
majaos
1. jul 2013 18:32
Danes dobro kosilo: pečen krompir s kranjsko, solata, predtem goveja juha, potem sladoled
majaos
1. jul 2013 19:31
limnol je napisal/a: | ||
a to je taki s češnjami s koščicami? Sonja |
Brez koščic. Imamo za to strojček.
Danes: piščančji file v pehtranovi omaki, njoki, zelena solata
breskva
1. jul 2013 21:22
Danes: zelenjavna juha
čokoladno-mascarponejeve kocke
Kje je ežoj?
lp
mzm
1. jul 2013 21:36
Mogoče je šel k Dragički na kosilo.
Je dragička govorila skrivnostno o enih obiskih.
irena
2. jul 2013 3:27
Trixi je napisal/a: |
Ob pregledovanju slikic se mi samo še sline cedijo....
Včeraj goveja juha z domačimi rezanci, pečen kifeljčar, telečji kotlet, pečena piščančja prsa, omaka iz svežega graha in domačega mladega korenčka, zelena solata Slikala je hči in še čakam na mail... Danes razvajam sina z mesnimi tortelini s sirovo omako ( je ponovno dobil angino- 8 letos in je na infekcijski kliniki tokrat namesto sirupa dobil injekcijo in ga boli....) , ostali testenine s paradižnikovo omako in zeleno solato
|
Tudi moj naj naj prijatelj je na infekcijski, na antibiotik infuziji, se bova še srečali...
Vesna555
2. jul 2013 5:25
naor je napisal/a: |
Vanja, izgleda super in vidim, da je bilo vredno kalorij! Brando, včeraj so sosedje "slavili", pa so jim kuhali drugje. V EU greš samo enkrat!
|
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
2. jul 2013 13:12
No ja, da ne boste mislili koliko sem shujšala. Na žalost pridobila kilce. Vedno sem bila v dinamiki, pozabila slikat, ali pa so drugi skuhali.
TOREK:
gibanica, mešana solata in cimetove rolce iz vlečenega testa.
Migla
2. jul 2013 13:44
Danes po dolgem času kuham samo za tri. Ta teden sem imela vsak dan na kosilu še hčerkinega fanta. Danes piščančja rižota in rdeča pesa za naju s sinom.
Možu pa bom naredila telečji zrezek v čebulni omaki in zelenjavni riž, pa skledo zelene solate z maminega vrta.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
2. jul 2013 14:02
2. jul 2013 15:44
Danes sem se malo bolj potrudila, da ni vedno vse tako na hitro. Čeprav ne rečem, da tisto, kar je na hitro, ni dobro.
pražen krompir, široki rezanci, bučkini zrezki, pečena prata, prevreto zelje kot priloga
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Hrustljav rogljiček s sladoledom