30. jun 2013 19:44
Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, zelena solata, polnazrnati češnjev zavitek
breskva
30. jun 2013 19:44
Danes: piščančja bedra v omaki, polenta, zelena solata, polnazrnati češnjev zavitek
breskva
30. jun 2013 20:02
breskva je napisal/a: |
polnazrnati češnjev zavitek
|
a to je taki s češnjami s koščicami?
pri nas morski dan: ribe, ribice, školjke, hobotnica, zraven beli kruh in oljčno olje pa seveda kaj za kri popravit; pa
borovničeva pita (smo rekli, da je polnozrnata, ko je deda rekel, da mu je šlo nekaj pod protezo)
Sonja
30. jun 2013 20:16
Juha, quiche z zelenjavo, popečeni piščančji trakovi, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
30. jun 2013 20:26
Danes: krompirjeva zloženka s špinačo in kajmakom
kumarice v solati
Pozno Sporočilo (prosto po ežoju) : Johanna, kruh je bil brez orehov
lp
mzm
1. jul 2013 0:52
Če bi hudo razmišljala, današnje kombinacije ne bi skup sprav'la.
Brando je ravno dovolj omenil zagorske štruklje, da sem se jih spravila delat, ampak pekla sem jih kar v mleku:smetani, 2:1 (respectively). Torej, niso bili zagorski, ampak moj dragi jih je zelo pohvalil. (Štruklji niso njegova najljubša jed, tele pa še lahko pripravim). Namen je bil narediti file pikaste postrvi, blitvo, rumene bučke in gazpacho namesto juhe. Vse kar je zdravo je odletelo z jedilnika, še breskev z žara sem zamenjala za češnjevo-skutin štrudelj. Bi rekla, da bo nekaj mojih dragih s KulSlo zelo .
Jutri: Vodni dan po eni znani dieti.
Še slike, s tem, da je bila slika s štruklji in ribo na istem krožniku tako patetična, da je kar ne morem objavit.
Vanja
1. jul 2013 4:11
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Če bi hudo razmišljala, današnje kombinacije ne bi skup sprav'la. Brando je ravno dovolj omenil zagorske štruklje, da sem se jih spravila delat, ampak pekla sem jih kar v mleku:smetani, 2:1 (respectively). Torej, niso bili zagorski, ampak moj dragi jih je zelo pohvalil. (Štruklji niso njegova najljubša jed, tele pa še lahko pripravim). Namen je bil narediti file pikaste postrvi, blitvo, rumene bučke in gazpacho namesto juhe. Vse kar je zdravo je odletelo z jedilnika, še breskev z žara sem zamenjala za češnjevo-skutin štrudelj. Bi rekla, da bo nekaj mojih dragih s KulSlo zelo . Jutri: Vodni dan po eni znani dieti. Še slike, s tem, da je bila slika s štruklji in ribo na istem krožniku tako patetična, da je kar ne morem objavit.
|
1. jul 2013 7:44
Vanja, izgleda super in vidim, da je bilo vredno kalorij!
Brando, včeraj so sosedje "slavili", pa so jim kuhali drugje. V EU greš samo enkrat!
naor
1. jul 2013 15:04
Ob pregledovanju slikic se mi samo še sline cedijo....
Včeraj goveja juha z domačimi rezanci, pečen kifeljčar, telečji kotlet, pečena piščančja prsa, omaka iz svežega graha in domačega mladega korenčka, zelena solata
Slikala je hči in še čakam na mail...
Danes razvajam sina z mesnimi tortelini s sirovo omako ( je ponovno dobil angino- 8 letos in je na infekcijski kliniki tokrat namesto sirupa dobil injekcijo in ga boli....) , ostali testenine s paradižnikovo omako in zeleno solato
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
1. jul 2013 15:18
Juha, solata s kozicami, olivna štručka.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
1. jul 2013 18:30
Včeraj: meso na žaru, paradižnikova solata.
Danes: goskina juha, sv. pečenaka in skleda mešane solate.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Bučke s sirom