30. sep 2005 16:27
Veri kako narediš ajdove palačinke? Prosim sporoči! Lp, marelica
30. sep 2005 16:27
Veri kako narediš ajdove palačinke? Prosim sporoči! Lp, marelica
30. sep 2005 17:32
Jutri kuha moj mož: musaka, paradižnikova solata. lp
30. sep 2005 22:17
danes: gobova juha in kaneloni s skuto in špinačo(ne ocvrti) jutri pa bo dišalo iz kamina: ribe, krompir pečen v žerjavici...solatke lp Kajica
1. okt 2005 13:14
Danes: domača pica paprika/paradižnik/tuna, radič v solati, kokosove rezine za poslastico Jutri: na kosilu pri mami tjas
1. okt 2005 20:49
petek: sojini špageti s paradižnikvo polivko, parmezan, solata sobota: goveja juha, dušen piščančji file, stročji fižol/grah, kuhan riž, vložena paprika nedelja: kolerabična juha, puranji zrezki pečeni v teflonki ala žar, pire krompir, špinača, pa ena solata (še ne vem kakšna) lp Julija
1. okt 2005 23:41
hrenovke sa senfom knedli s marelicama i šljivama Lidija...
2. okt 2005 1:44
Včeraj ocvrta kurja bedrca, ajvar, radič s fižolom v solati, pečen krompir za moža danes: kuhana prekajena svinjska krača, repa, matevž jutri: goveja juha, govedina iz juhe, hren, zelena solata, pečen krompir za moža (zame prvi beljakovinski dan!!) Dušanka
2. okt 2005 9:15
Včeraj: pečenice, kislo zelje in krompir v koščkih Danes: otroci so glasovali za pico ( pa ne mamino - sem kar malo užaljena, ampak kupljeno ) na možu, ki pride zvečer iz službe bom pa testirala http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5364 Lumpica
2. okt 2005 11:20
danes: gobova juha, pečene piščanjčje krače s krompirjem v pečici, zelje v solati in malinova rulada Ana
2. okt 2005 14:41
pileća juha s knedlima od jetrice pečena piletina i mlinci zelena salata Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)