29. sep 2005 13:31
četrtek: puranji ražnjiči, v kosih krompir, paprika, paradižnik, bučke, jajčevci vse skupaj dušeno, kajmak Julija
29. sep 2005 13:31
četrtek: puranji ražnjiči, v kosih krompir, paprika, paradižnik, bučke, jajčevci vse skupaj dušeno, kajmak Julija
29. sep 2005 16:52
Danes: polpete v omaki in pire ter rdeča pesa ( paradižnikova solata mi iz uh gleda ) Jutri kuha mama in je obljubila krompirjevo polento z golažem. Lumpica
29. sep 2005 21:45
danes: piščančja juha za domače, zame zelenjavna, zelenjavni narastek, rdeči radič lp dome
30. sep 2005 2:32
File lista, pečen na teflonki, blitva s česnom na olivnem olju, pečen krompir, zelena solata s fižolom, ameriški ponvičniki Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 30. sep 2005 05:11:41
30. sep 2005 9:50
pržene srdele lešo krumpir grah salata Lidija...
30. sep 2005 12:19
Včeraj: piščanec, korenček, bučke, por, čebula, ingver,... po kitajsko in basmat riže z gorčičnimi semeni in limono. Danes: bučkini hrustavci, špinača in pire krompir. Jutri: pečenka in grahov pire. Lep vikend vsem skupaj! ===
30. sep 2005 13:08
danes: goveji zrezki v limonini omaki, široki rezanci, kremšnita jutri: bomo šli ven kaj dobrega pojest nedelja: fižolova mineštra, tiramisu Ana
30. sep 2005 13:39
Danes: kuhani goveji zrezki in rižota z grahom in papriko, skuhana na vodi od zrezkov. Spet mi je uspelo skuhat hrane za tri požrešne jedce namesto za dva skromna! V teoriji mi je vse jasno s količinami, ampak v praksi vsakokrat skuham obilno preveč! tjas
30. sep 2005 13:56
predvčerajšnjim ajdove palačinke z dušenimi jabolki, makovo-medeno omako in polite s čokoladnim sadnim grehom ter potresene z lešniki včeraj sem naredila ovseno kašo s papriko in melancanom, zraven na rezine narezan paradižnik in ocvrt pz. pohan brstični ohrovt, pohan v sezamu. danes: še razmišljam... mogoče kake samose - indijski žepki iz testa, podobnega vlečenemu, polnjeni s krompirjem in grahom ali zelenjavna pica ali pa ocvrt sir + zelenjavna priloga + pire krompir ali pirina kaša ali pa mogoče kaka zelenjavna omleta... Malo mam probleme danes, ker ni nobene zelenjave doma - imam samo 1 paradižnik, kosilo pa čez pol ure... Zato bom malo zmrzovalnik spraznila... za jutri se mi tudi sanja ne, ker greva vmes v trgovino ali na trg in si torej lahko zmišljujem po mili volji:) Veri
30. sep 2005 14:02
VERI - kako si ocvrla brstični ohrovt - PROSIM SPOROČI! LP MarjetaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Domači Ferrero Rocher