27. sep 2005 18:25
včeraj: goveja juha, piščančji medaljončki, pečen krompir, solata danes: goveja juha, mešano meso na žaru, pomfri, ajvar jutri: še ne vem Ana
27. sep 2005 18:25
včeraj: goveja juha, piščančji medaljončki, pečen krompir, solata danes: goveja juha, mešano meso na žaru, pomfri, ajvar jutri: še ne vem Ana
27. sep 2005 19:26
sreda: krompirjeva juha s korenčkom in hrenovkami, čokoladni puding s smetano za otroke Julija
27. sep 2005 19:44
Anamarija, hvala, bom sprobala ob prvi priliki! Aja, a ti piščančje meso kar sama doma zmelješ al ti to nardijo v mesnici? Moj hrbet pa gre počasi na boljše, hvala. Še dobro, da obstajajo protibolečinske tablete! Današnje kosilo: iz pomanjkanja časa sem zavila kar v restavracijo pod službo in so mi za v pisarno zapakirali njoke v paradižnikovi omaki s svežo zelenajvo in piščančkom. tjas
27. sep 2005 21:09
Eh Veri, meni pa filije sploh ne grejo iz glave. Včasih jih je mami delala. Zdaj si me spet spomnila na njih tako, da sem danes obredla 3 trgovine, da sem našla kajmak. Danes ni bilo časa ampak jutri si bom pa privoščila! stana
28. sep 2005 0:06
špageti bolonjez zelena salata mramorni kolač Lidija...
28. sep 2005 9:10
Danes: mesna lazanja( pasticcio), solata. Piščančje meso mi zmelje moj zlati mesar. LP vsem.
28. sep 2005 15:43
Včeraj: zrezki na ciganski način, pražen krompir in zelena solata danes: zelo dobra zelenjavna juha in marmornati šarkelj jutri: mogoče kaneloni s skuto in špinačo(že dolgo si jih želim) Kajica
28. sep 2005 20:00
Bela polenta s peperonato in parmezanom, rdeča pesa tjas
28. sep 2005 23:31
Testenine s popečenimi bučkami, papriko in paradižnikom, svež kozji sir, solata:rukola z naribanim korenjem
29. sep 2005 7:51
pašta fažol sa svinjskom vratinom (prekajenom) pečena paprika mramorni kolač Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Malinini razpokančki