Novi čevelčki

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

16. apr 2007 18:20

hehe, pri nas je bratec mahnjen na cote in firme, sestri pa nisva; no, tako si je on kupil eno srajco neke hude firme (ne me prašat, katere, ker nimam pojma, vem samo, da je bila draga ko žafran), jo ima strašno rad. Je pa živo rdeča... Kot tudi vse, kar se je kdaj pralo z njo:) moji đabičarski Tshirti pa ne morejo obarvat ničesar, še sebe zelo težko vzdržujejo, hehe:) Veri

ninky  

član od: 19.1.2005

sporočila: 127

17. apr 2007 7:14

jaz imam pa en drugačen problem z novimi čevelci.... čiščenje! čeveljci so iz semiša, baž barve. obula sem jih trikrat in so se zelo umazali. preden sem jih prvič obula sem jih fejst našpricala s sprejem za impregnacijo, ker naj bi to pomagalo, da se tudi umazanija ne bi preveč nabirala na čevlje, ampak izgleda, da to nič ne pomaga. imam tudi tisto posebno gobico za semiš, ki se mi zdi brez veze, ker ne gre nič dol s čevljev... ima kdo kakšen nasvet za čiščenje semiš čevljev? ninky

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

17. apr 2007 10:01

ninky, darling, fin brusilni papir dela skoraj čudeže... Seveda, če jih pa nosiš v kombinaciji z džinsom (dolge kavbojke), potem boš pa tiste fleke malce težje ven spravila. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 17. apr 2007 10:02:28

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

17. apr 2007 10:29

Ninky! Kupi radirko za hrapave vrste usnja, z njo odstraniš največ. Res pa ja na boš odstranila mastnih madežev, ali pa če si jih obarvala z jeansom. Radirko dobiš v trgovini s čevlji- to ni navadna radirka. LENČA

Bernarda  

član od: 18.1.2005

sporočila: 298

17. apr 2007 11:00

danes imam na nogi tiste čevlje,ki sem jih dala nazaj v trgovino,da so jih nekaj premazali od znotraj-sedaj so v redu,ne spuščajo več barve Bernarda

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

17. apr 2007 11:14

Bernarda, pravijo, da ne hvali dneva pred večerom Pa upam, da bo res držalo... Frina

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

17. apr 2007 11:19

Ko smo ravno pri belih nogavicah. Pred tedni sem si jih prvič kupila (smetanovo bele) in sicer za h kombinaciji k smetanovemu kostimu in čevljem v smetanovi barvi. Izgledalo je super dobro, vam rečem. O čiščenju semiš čevljev pa tole: poskusila z radirko, vendar ni pomagalo. Hotela sem jih že vreči, čeprav so tako rekoč novi. Ampak sedaj bom poskusila še s smirkovim papirjem. Izgubit nimam kaj. mimika

ninky  

član od: 19.1.2005

sporočila: 127

18. apr 2007 8:13

po nasvetu vandeline jr. sem najprej poskusila očistit čevlje s finim brusilnim papirjem in ta res skoraj dela čudeže!! čeveljci so se kar lepo očistili, bom pa kupila tudi to posebno radirko za usnje. hvala za koristne nasvete! danes imam že spet obute te čeveljce in jih je spet veselje nosit!!! lep dan želim vsem!! ninky

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti