25. jan 2008 21:35
Prebral vse, za tole temo nisem niti vedel ( verjetno zato ker je lansirana aprila, ko je toplo sem jaz v glkavnem zunaj ), zelo zanimivo, marsikoga spoznam v novi luči.
Nekaj stvari me pa zanima, hvaležen sem za odgovor:
- pozimi futram ptice, ( ko sneg skopni se več ne zmenijo za me ) a lahko pričakujem nerganje soseda, da mu moji ptiči poserjejo solato.
- Če ulovim miško, jo tudi spustim, kaj pa če potem gre sosedu, a lahko pričakujem...........
- Če dobim pajka ( o groza, nekje sem prebral da pajke ubijajo ) ga tudi spustim ven, kaj pa če bo sosed začel jamrat........
- hrano za mačke sem začel nastavljat, pa je ena prišla, pa se mal odomačila, pa..........no sedaj imam nekaj mačk. Tiste ampule sem imel za blažev žegn, namenjen predvsem bogatenju proizvajalca, poučite me mal, kaj naj naredim za " zunanje " in " notranje " zajedalce.
- o srnah in ježih pa tokrat ne bom.
Madona, jaz se tukaj ubadam z mačkami, za jutar še nimam opeglanih gat( jutar imam ene opravke, pa moram imet čiste in opeglane gate ), pa še ne vem a lahka z opeglanimi gatami na cugu sedim ( virtuelne prijateljice pa od nikodar, ko je najbolj potrebuješ ).
ežoj