26. feb 2007 16:07
Nekaj žensk nemarno govori...pazite se, med admini prevladujejo moški! Bojan
26. feb 2007 16:07
Nekaj žensk nemarno govori...pazite se, med admini prevladujejo moški! Bojan
26. feb 2007 16:23
Bojan, dokler ni valjarja namesto palete, je vse v redu...Mamamia mamamia
26. feb 2007 16:32
tumpika in mamamia, za vsak slučaj kar čevlje obujta...SIBA že tolko časa ni nič napisal , po moje se po vaju pelje . Pa ne pozabite javit, kje je žurka
Ognjič
26. feb 2007 18:51
Sem: simpatična, vitka in postavna, imam službo, avto, stanovanje in smisel za humor - nič ne išem, samo hvalim se. tumpika
26. feb 2007 19:20
tumpika. jade
26. feb 2007 20:04
Škoda je le, da ni večje število "kuharskih mojstrov" prisotnih na temle forumu, drugače bi se ženili vsi po vrsti, ha,ha. Si zamislite, koliko poročnih tort bi morali speči??? Malo heca. Ravno danes, ko sem kukala po Kulinariki, je prišel na obisk naš sosed in radovedno gledal kaj počnem. Ko je videl to rubriko, nisem imela več miru pred njim. Sem mu morala obljubiti, da bom povprašala tule gor, če bi pa mogoče se le našla kakšna kandidatka za njega. No, to je mislil čisto resno. Star je pa 47 let. Če bi mogoče katero zanimalo, se mi naj javi na ZS. Da ga razveselim, ker si res želi življenjsko sopotnico. LP! Galja
26. feb 2007 20:16
Haha, punce in fanta! Galja, javlja se malo debela in vesela, godine niso važne, dobro kuha, občasno kaj opere in polika, pa še kaj zaštrika. Če zna vse to in še kaj zraven, pol sem prava za njega, hehe. Kyara
26. feb 2007 20:32
Če je tako v redu, zakaj je pri 47 še sam? Menda so vsi dobri in lepi in oh in ah moški pri teh letih že oddani, ali pa toplovodarji....en vic je bil na to temo...
Ognjič, naša žurka bo pa taka, da se bo do vas slišalo...
Mamamia
mamamia
26. feb 2007 20:45
Sorodno dušco najt,katere sede na uč in v srce je zlo težko.Sreče za cel svet vam želim. ena mš
26. feb 2007 21:50
Al morda Kljukec? rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Milijonska juha