24. feb 2007 18:34
Ja Goga, sliko pa telefonsko ji pošlji matilda
Ja Goga, sliko pa telefonsko ji pošlji matilda
lidka je napisal/a: |
Gogad, sem dol padla od smeha... (ha, ha, pa pozdravi ga...)... lidka |
24. feb 2007 22:53
No, moj zlati sinko pravi, da sodi ženska za štedilnik in ji je treba verigo samo toliko popustiti, da z vrat sliši naročilo moškega...
pikica,ker si članica Kul slo in očitno fejst punca, ti jaz mojega ne priporočam, ker že zdaj pravim: uboga tista, ki ga bo dobila...ali pa bo naletel na takšno, da bo ona njemu verigo popuščala...
Siba, smrečica, da ne bom jaz kaj rekla....Mamamia
mamamia
24. feb 2007 23:07
na naslednje srečanje mame pripeljite sinove, ki so za oddat, pa prit morajo tudi vse samske in ni vrag da nebi kakšna iskrica preskočila reza Sporočilo je spremenil(a) terezija dne 24. feb 2007 23:08:27
25. feb 2007 11:45
Ojej pikica82, maš iste osnovne kriterije kot jst, dodala bi še da more bit športnik, ker se tut sama dost s športom ukvarjam. No sicer ti pa ne bom "v zelje" hodila in ti želim, da kakega najdeš, jst bom pa mogla kr očitno mojo lokacijo laufanja spremenit kam bliži mesta, da kakega tm ujamem Sicer pa zanimiv pristop, da si tu izrazla, da nekoga iščeš (po novem mormo punce fante ogovarjat in vn vabit). Sej fantje zlo radi vidjo da se jim kej dobrga skuha, v kar pa zate to ne dvomim. LoNa
25. feb 2007 12:22
SIBA, ne vem kaj je tole, najine ponudbe nočejo videt, jaz pa lahko rečem, da pri 63 let, sprejmem ponudbe tri 21 letne, pa kakšno leto gor ali dol, ( sem pač nesebičen ). ežoj
25. feb 2007 12:49
ežoj a je penzija dovolj dobra za mlada dekleta - to je vprašanje:)))
25. feb 2007 13:12
Ežoj, ti gredo manjša popravila po hiši dobro od rok? fresh
25. feb 2007 13:35
fresh, to ni problem, bojim pa se ( majamarko ), da bi problem bil nekje drugje. ežoj
25. feb 2007 13:46
SIBA in ežoj, jaz navijam za vaju .
Punce, pohitite, da ne zamudite. Fanta znata kuhat, najbrž tudi likat , po moje ju tudi kakšnih drugih aktivnosti ne bi bilo treba učit, ampak že obvladata. Sem ju videla in vam povem, da še nista za na odpad
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Toscanska panzanella