"ženitovanjski" oglas

tema je zaklenjena

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

10. jan 2008 12:05

Pikica, kako se že reče/napiše: TOUCHE ha ha ha mali varaš, a ti je že kdo reku, da se z ženskami ni za zafrkavat, še posebej s kuharcami. Ampak, bi te pa res rada vidla. Me prav zanima kakšen si, ko maš že "tak" karakter. Sem pa ziher, da nič ne zamujam. alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 10. jan 2008 12:07:06

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

10. jan 2008 19:40

Haha, si kar predstavljam tisto množico ZS-jev, da bogi revček ne more odgovoriti ... Atina

dvojčica  

član od: 29.1.2007

sporočila: 85

10. jan 2008 20:04

Ja ja, rep med noge.... dvojčica

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

10. jan 2008 20:04

Glede na to, da "samičke" kar bežijo, odkar se je tukaj pojavil Mali varaš je zadnji čas da ukrepava, kajne Peugeot . Očitno sva mu prešibka konkurenca. Jaz za začetek obljubim, da si bom vzel čas, da bom odpisal na vsako ZS Lp Hribovc

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

10. jan 2008 20:17

Mali seljo, nisn jaz tebe grdo mela, ti si mene! Češ mi še enkrat reko, ka sn afna, bom @ postala, ka vejš! Pa m bla taka @, ka te sploh nem več šmirglala, te pa de ti dugcajt. To maš zaj! tumpika ma vas rada

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

10. jan 2008 20:54

v klepetalnici je Ognjič predlagala naj tole zapišem in da bom mel naval ZNAM LIKAT pa še res je,ni me sram priznat Peugeot ima

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

10. jan 2008 21:10

Zelo sem se nasmejala ob prebiranju teh nekaj zadnjih strani. Super ste! buča

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

10. jan 2008 21:21

Peugeot, saj moj je tud to trdil, zdej je pa velik kup čaka.... matilda

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

10. jan 2008 22:07

Predno se spravim v črno pižamo s fršlusi gore pa dole, moram moram še Mojemi malemi varaši povedati, ka de me sanjo celo noč, pa vjutro, gda de se zbudo, se bo kuj nazaj na pojstlo prikleno in razmišlo, ka bi te gnes moji tumpiki skuho, bi ji naredo krompirove luleke ali bi ji ribe speko. Nočko, lubi! tumpika ma vas rada

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

11. jan 2008 0:03

jaz za začetek obljubim, da si bom vzel čas, da bom odpisal na vsako ZS Lp Hribovc Želiš si dopisovati ? Tukaj pa ti pomagam. Če je org. dela pravilna, je za vse je zadosti. Namesto me, lahko odpisuješ na ZS. Zate, bodo tematsko lažja : izgini iz kulinarike,šovinist, sadist, prasec,narcisoid, izprijenec ... Za ona druga, bolj delikatna, zahtevna in konkretna, bo macho poskrbo ! Te pa opozarjam, da ne bo čez par dni na forumu nova tema, z naslovom : Problem s sinom. ZNAM LIKAT pa še res je,ni me sram priznat Peugeot ima Trikrat sem prebral tvoj zadnji post. Sem vedel, da nekaj tu ne tima. Pa ti LIKAŠ in še hvališ se s tem.Kaj je s tabo vse ok ? Zdaj še samo reči, sesaš, pa okna pomivaš tudi. Zakaj pa te žensko iščeš ?! Si na Lotu zadel, pa ne veš kak bi denar sfučko. Al pa bi rad vlogo zamenjal ? Bi ona avto šraufala, se od frizera do lepotilnega salona vozakala, pa vmes še za vsakim vogalom kofetkala,... vsaki mesec en blatnik stolkla. V službo pa domov, pa še to z trolo ! Mislim, da je pri tebi tako, da želi krava gnati hlapca past. Vem keri ti pomaga in te spravi v normalne okvirje in življ. norme. Ti si zreli za eno psihoanalitično seanso pri priznanem strokovnjaku dr. Rugli. Poslušaj izkušenega mačkona, on ve kaj babnce rabijo. trdo roko in moško besedo. No, včasih še kaj ... Preberi si zadnji tumpin post. Grše in strožje jih imaš, rajši te imajo. Ona je zate, ti nisi zanjo.Si premili ! Vijadva malinovca, sta čula kdaj za Ivico Šerfezi alias Zlatni dečko in njegov mega hit iz 90tih "Žena naj bo doma" Mali varaš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti