11. jan 2008 0:03
jaz za začetek obljubim, da si bom vzel čas, da bom odpisal na vsako ZS
Lp Hribovc
Želiš si dopisovati ? Tukaj pa ti pomagam. Če je org. dela pravilna, je za vse je zadosti. Namesto me, lahko odpisuješ na ZS. Zate, bodo tematsko lažja : izgini iz kulinarike,šovinist, sadist, prasec,narcisoid, izprijenec ... Za ona druga, bolj delikatna, zahtevna in konkretna, bo macho poskrbo ! Te pa opozarjam, da ne bo čez par dni na forumu nova tema, z naslovom : Problem s sinom.
ZNAM LIKAT pa še res je,ni me sram priznat
Peugeot ima
Trikrat sem prebral tvoj zadnji post. Sem vedel, da nekaj tu ne tima. Pa ti LIKAŠ in še hvališ se s tem.Kaj je s tabo vse ok ? Zdaj še samo reči, sesaš, pa okna pomivaš tudi. Zakaj pa te žensko iščeš ?! Si na Lotu zadel, pa ne veš kak bi denar sfučko. Al pa bi rad vlogo zamenjal ? Bi ona avto šraufala, se od frizera do lepotilnega salona vozakala, pa vmes še za vsakim vogalom kofetkala,... vsaki mesec en blatnik stolkla. V službo pa domov, pa še to z trolo !
Mislim, da je pri tebi tako, da želi krava gnati hlapca past. Vem keri ti pomaga in te spravi v normalne okvirje in življ. norme. Ti si zreli za eno psihoanalitično seanso pri priznanem strokovnjaku dr. Rugli. Poslušaj izkušenega mačkona, on ve kaj babnce rabijo. trdo roko in moško besedo. No, včasih še kaj ...
Preberi si zadnji tumpin post. Grše in strožje jih imaš, rajši te imajo. Ona je zate, ti nisi zanjo.Si premili !
Vijadva malinovca, sta čula kdaj za Ivico Šerfezi alias Zlatni dečko in njegov mega hit iz 90tih "Žena naj bo doma"
Mali varaš