8. jan 2008 21:50
ojej,ojej...
rimljanka in pikica82
lp veverica cak
8. jan 2008 21:50
ojej,ojej...
rimljanka in pikica82
lp veverica cak
8. jan 2008 21:58
Peugeot je napisal/a: |
Nič ne bom rekel,bom nardil tko kot zmeraj.Umaknil se bom spet v ozadje v upanju da ......... Peugeot |
8. jan 2008 22:27
Mali varaš je napisal/a: |
........................................................................................................ ..........................................................................................................jo kar vidim: v črni latex oblečeno s puno fršlusov gori, pa z bičem v roki. Jaz pa z lisicami na posteljo priklejen, pa hajd po mojem hrbti. Take bi morale v cirkusi leve trenirati, ................................................................................ ......................................................................................................................................... Mali varaš |
Ej tumpika, pa ne da te je tale pogruntal, jaz se ravno ogrel , tuhtam tumpika gre še štirikrat na morje ( računam, enkrat gre zdajle januarja, da se spočije od silvestra, enkrat marca, da se prepriča, da pomlad res prihaja, enkrat maja, da pomlad tudi zaužije, pa še enkrat poleti ) in že jaz pripravim slovesni sprejem v SPIZ-ov podmladek, kot bi ona rekla v eni drugi temi. ( pa avto ima, pa stanovanje, pa gobe nabira, pa.......... ), tako, pošteno priznam sem se ustrašil ( črni latex pa feršlusi, sploh ne vem zakaj mi to nič ne diši, da biče in lisice niti ne omenjam. Pa če je res tisto za feršluse, mi tudi gobe nekam ne dišijo......Oprosti, bom pa jaz ( tako kot peugeot ): rep med noge.
ežoj
9. jan 2008 8:03
Joj, kolk ste face. Se smejem že navsezgodaj. alexis
9. jan 2008 8:42
mali varaš, boš moga še malo zrasti, da boš nam babam po voli (pa ne samo v cm)
9. jan 2008 10:18
Si ti (kao mali seljak) kda ču za bataše? No, to mam jaz obuto, ne pa neke lartekseksi škorje. Bič mi v štali visi, pa je samo and only za bike strašit. Za dede mam druge finte. Se pa tak vejm, ka si se me fstrašo, cvikaroš jedan! Od tebe bi me še fejst glava bolela, zato sma zaj zaklučla, fertik šlus gotovo. Jasno? Bataši, kaj te to pomeni ? Tega še SSKJ ne premore. Take, emancipiranke in nestrpne do moških, ne iščem, ne nucam. Pa že vnaprej ti pove, da jo glava boli. Kaj šele večerko, ko bi se trebalo špilat iti !! Tako , da v ožjem izboru ostaneta Loni in Pikica. Nekdo mora prvi korak storiti in kot MOŠKI.Fotko in predstavitev si lahko ogledata na http://www.urgenca.com/ Moj nick Ladyboy 01 Ostale dame prosim, da ne klikate name in mi ne pisarite vaših neizživetih ..., ker sem praktično že oddan.Zame :), za vas :(( P.s.: od gospodij in kuharc bi pričakoval več strpnosti,srčnosti, razumevanja, pozornosti,toplo besedo ... do samskega moškega. Namesto, da bi izprašale svojo vest : kako mu pomagam, ga povabim v nedeljo na govejo župico,nogavice in gatice oprati ? Ne, napadate me. Šovinizem na rč. moških (Loni,Pikica izvzete). Se najdete ? Zakaj ženske krvavijo?" "Tista kri, ki so jo preko meseca spile moškim mora vendar nekje iti ven!" Mali varaš
9. jan 2008 10:22
mali varaš če mački na rep stopiš, zacvili a ne? klavdija
9. jan 2008 10:36
Ponavljam: Oh dear, oh my!!!!! pikica82
9. jan 2008 10:41
Mlado pa noro .... maserkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Zelenjavna mineštra