"ženitovanjski" oglas

tema je zaklenjena

akniradg  

član od: 23.3.2006

sporočila: 92

8. jan 2008 11:39

...in potem vse tiho je bilo akniradg

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

8. jan 2008 14:49

Na spletu iščem pod : iščem partnerja,skok čez plot, ljubimca ... Obupam, vnesem: ženitovanjski oglas, znajdem se med kuharicami ??! Presenečen, še bolj pa srečen.Če kje, potem tukaj, najdem dekle o kateri sanjarim. Tudi sam, si želim, da bi lahko ne izživete sanje o skupnem domu delil z nekom,ki enako misli in čuti. Ni lepšega, kot vračati se v topel dom, kjer te pričaka na vratih nasmejana in nežna žena, ki ne trpi za večernimi glavoboli. Na mizi, toplo in vsaki dan sveže kuhano kosilo. In tako toplo ti postane pri srcu (saj poznate, ko te ščiplje v želodcu in tišči v prsih) ,ko vidiš, kako se tvoja ljubezen kar topi od sreče, ko jo pohvališ za dobro kosilo. Me pa res firbec mantra, katere so te, očem željene in hkrati tako skrivnostne (Loni, pikica, tumpika)? Kolikor sem uspel prebrati( je preveč napisanega), ste omenjene punce samske in morda osamljene. Že po vaših up. imenih vem , da ste vse tri polne domišljije, ... Pikica, si te predstavljam kot drobceno, majceno in plaho bitjece. Komaj čakaš , da te pravi mačo stisne pod krlut. Tumpika, saj si ne upam na glas razmišljati o pomenu tvojega nicka. Pri nas, tako imenujejo ženske, ki so ... no, malo drugačne (jaz jim ne rečem tako). Verjamem, da tvoj nick pomeni vse kaj drugega. Zate mislim, da si, ostra, dominantna, prava domina.Taka, me je že enkrat prek dobila. Sem se je komaj rešil.Še zdaj imam nekaj cunj pri njej. Naj kar na RK nese. Loni, zate bi rekel , da si nežna, romatična, ljubezniva, carta ... Bi rekel Pepelka. Drugi čeveljc ti prinesem jaz Ne vem, kako naj pristopim in navežem stik z vami. Bolje preko ZP.Na forumu bodo vsi brali in se naslajali ob naši intimi. Tako, kot je napisala tumpika : na mladih je bodočnost P.S: že ima katera kakšno fotko nalimano, če ne, si izmenjamo Mali varaš Sporočilo je spremenil(a) Mali varaš dne 08. jan 2008 14:54:11

eranna24  

član od: 20.7.2007

sporočila: 63

8. jan 2008 15:52

tole pisanje pa mi je takoooo znano .... Da ni tou muj bodouči mauž .... al ja eranna24

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

8. jan 2008 16:24

Hej Peogeot, Hribovc in ostali, na plan, eden vam v zelje skače in preko vrste hoče!!!! Ampak tista o glavobolu je pa malo huda..................... lp Vesna

pikica82  

član od: 7.9.2006

sporočila: 236

8. jan 2008 16:31

Mali varaš Jaz že razmišljam o prestopu v drugo vrsto. V prejšnji so me predolgo žejno po suhem vozili. Lp, pikica82

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

8. jan 2008 16:33

Čaki zaj, mali seljo! Glih takiga kak ti sn že mela - puniga domišljije, kuj napre je sanjo o neki drugi babi. Pa htel je meti fse porihtano duma pa skuhano ... Ti rečem zaj tak na vuho: Odkuhala sn jaz svoje. Zaj išem takiga, ki de meni kuho. Cajt bi že bia. Gren zaj malo na kauč, ko sn se glih najela gobaste župe, pa palačink z borovničevo marmelado. Če me nede glava bolela, ti zvečerko ke napišem. tumpika ma vas rada

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

8. jan 2008 16:42

Ja mali varaš, takole je to. Lepo si napisal, ni kaj, rekel bi precej pesniško. Da boš pa prišel do tistih "metuljčkov v trebuhu", boš pa še precej krompirja nalupil in posode pomil. Samo v vednost Lp Hribovc

Nelly  

član od: 29.10.2003

sporočila: 264

8. jan 2008 16:47

Reca je napisal/a:
Hej Peogeot, Hribovc in ostali, na plan, eden vam v zelje skače in preko vrste hoče!!!! Ampak tista o glavobolu je pa malo huda..................... lp Vesna

He, he, Mali varaš ima izkušnje! Samo njegov nick mi ne ugaja! Zadeva se z leti stopnjuje : Mali varaš, Veli varaš......

Nelly

Peugeot  

član od: 3.3.2007

sporočila: 133

8. jan 2008 17:00

Nič ne bom rekel,bom nardil tko kot zmeraj.Umaknil se bom spet v ozadje v upanju da ......... Peugeot

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

8. jan 2008 17:32

Mali varaš je napisal/a:
Na spletu iščem pod : iščem partnerja,skok čez plot, ljubimca ... Obupam, vnesem: ženitovanjski oglas, znajdem se med kuharicami ??! Presenečen, še bolj pa srečen.Če kje, potem tukaj, najdem dekle o kateri sanjarim. Tudi sam, si želim, da bi lahko ne izživete sanje o skupnem domu delil z nekom,ki enako misli in čuti. Ni lepšega, kot vračati se v topel dom, kjer te pričaka na vratih nasmejana in nežna žena, ki ne trpi za večernimi glavoboli. Na mizi, toplo in vsaki dan sveže kuhano kosilo. In tako toplo ti postane pri srcu (saj poznate, ko te ščiplje v želodcu in tišči v prsih) ,ko vidiš, kako se tvoja ljubezen kar topi od sreče, ko jo pohvališ za dobro kosilo. Mali varaš
Samo nekaj me zanima! A si se mali varaš že zbudil iz teh tvojih sanj??????
tumpika je napisal/a:
Čaki zaj, mali seljo! Glih takiga kak ti sn že mela - puniga domišljije, kuj napre je sanjo o neki drugi babi. Pa htel je meti fse porihtano duma pa skuhano ... Ti rečem zaj tak na vuho: Odkuhala sn jaz svoje. Zaj išem takiga, ki de meni kuho. Cajt bi že bia.
Se podpišem alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 08. jan 2008 17:35:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti