1. mar 2007 14:46
Snicl, se strinjam. Dajmo to naredit. Vsi, ki dosegate kriterije postavljene na začetku, pošljite sliko, da bomo imela dekleta med čim izbirat. Konec koncev, nihče ne kupuje rad mačka v žaklju. Lp, pikica82
1. mar 2007 14:46
Snicl, se strinjam. Dajmo to naredit. Vsi, ki dosegate kriterije postavljene na začetku, pošljite sliko, da bomo imela dekleta med čim izbirat. Konec koncev, nihče ne kupuje rad mačka v žaklju. Lp, pikica82
1. mar 2007 15:03
Na moj-album naredi nov uporabniski racun uporabnisko ime kulinarika net. geslo pa isto. Tako bo vsak lahko dostopal do tega albuma in nalozil svojo sliko. Drzat se bo treba reda,nalozis sliko in se odlogiras,da gredo lahko se ostali isto naredit. Slike bi pa lahko dali gor vsi ki se hocejo spoznati. Snicl
1. mar 2007 15:53
Na moj-album naredi nov uporabniski racun uporabnisko ime kulinarika net. geslo pa isto. Tako bo vsak lahko dostopal do tega albuma in nalozil svojo sliko. Drzat se bo treba reda,nalozis sliko in se odlogiras,da gredo lahko se ostali isto naredit. Slike bi pa lahko dali gor vsi ki se hocejo spoznati. Snicl
1. mar 2007 16:00
Bi predlaga za vse starosti,mene pa nebo gor. ena mš
1. mar 2007 16:54
ena mš je napisal/a: |
Bi predlaga za vse starosti,mene pa nebo gor. ena mš |
1. mar 2007 16:57
Jaz ga ne bom,snicl začni ti. ena mš
1. mar 2007 17:05
No, Snicl, daj ti začni. Pa dam prva sliko noter. Lp, pikica82
1. mar 2007 17:14
Kaj na zacnem,a da odprem nov racun? Naj mi kera da mail na katerega bo dobila link za aktivirat,jest mam nazalost mail ze zaseden. Lahko da pa mail kulinarika pa je to njihov album. Snicl Sporočilo je spremenil(a) Snicl dne 01. mar 2007 17:18:47
1. mar 2007 17:24
Sem pa vrgla kost. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jugoslovenka
Svaljki s čemaževim pestom