"ženitovanjski" oglas

tema je zaklenjena

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

28. feb 2007 21:48

ej, rimljanka smrečica je zapisala "...... vendar so večinoma normalni ", iz česar sklepam, da nekje drugje ( na naravoslovju ) večinoma niso normalni. Sicer pa, normalno je tisto kar večina sprejme kot normalno, pa naj si jaz o tem mislim karkoli.

Zdi se mi, da naravoslovci ne moremo iz svoje kože. Pred kratkim, mi je mamamia v eni debati odgovorila nekako takole: fizika in kemija mi niso neznanke ampak v kuhinji mi dol visi za fiziko in kemijo ( morda z mal lepšimi besedami ). Jaz pa v kuhinji ne motem da ne vidim prehajanje toplote npr., porabo energije na izhlapevanje, koagulacijo beljakovin, sterilizacijo/pasterizacijo.............

No, ja recimo, da so tudi fiziki, kijih jaz poznam dokaj normalni.

Anamarija, hvala za lepo mnenje, ne nisem profesor fizike ( no ja, pa tudi daleč od tega nisem ). 

ežoj

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

28. feb 2007 22:04

A potem si učenec fizike??? ena mš

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

28. feb 2007 22:40

ena mš, ne, ( imam 63 leta, skoraj ) to sem pa bil ( " učenec fizike " ).l ežoj Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 28. feb 2007 22:41:44

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

28. feb 2007 23:21

jade je napisal/a:
Pa ne morem verjet, da je tolk samskih punc, pri nas pa je tričetrt fantov iz vasi samskih. jade
Ja, očitno je to res.Tu sem še ena samska, tudi po tečajih plesa, športnih treningih in že zaključenih podiplomskih predavanjih na informatiki hihi. Verjetno nimam sreče. Pol se pa zgovarjam na svojo višino 180 cm, sej mi druzga ne preostane :)) Ampak večinoma je to res bil problem, na plesnih zelo hud, ker v SL ni prav veliko fantov nad 190 cm, da nekak to zgleda, pa če se katka še v petke spravi... Pa tudi če že so visoki, majo rajši manjše, da jo lahko dvigne in zavrti, ker žirafo kot jaz je to mal težko. Že v času obiskovanja diskotek in klubov, tut če nisem stala na kakem podestu al pa na mizi plesala, sem vedno gledala bolj navzdol. Pa kometarji po avtobusih, ko sem se vozila v šolo... No, mogla sem mal pojamrat.

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

1. mar 2007 0:08

Katka lopatka, cm niso važni, preverjeno, ha,ha! Jaz jih komaj premorem 150, moj mož pa 187 (cm, da ne bo pomote). Pa sva že srečno poročena 27 let. Ne izgubi upanja, če pa le ne boš dobila fanta tvojih cm, pa pridi v Maribor, pri nas v službi še imamo enega samskega, ta velikega! galja

ena mš  

1. mar 2007 6:44

Ežoj,mal pohecala.Oprosti-igra besed. ena mš

smrečica  

član od: 22.1.2007

sporočila: 62

1. mar 2007 9:11

No, pa ste čisto narobe razumeli :))) Da pojasnim. Večinoma podiplomskih študentov je "normalna", s tem nisem mislila le družboslovcev ampak podiplomcev na splošno. Pod normalen smatram, sicer rahlo dolgočasni :))) ampak večinoma precej samostojni. Ojoj, sploh ne vem kako naj to zapišem, da koga ne prizadenem. Normalen = urejen (čist), s službo, ... takšni zlati fantje :)) Ne moremo pa pričakovati, da so tok zabavni kot "bad gaysi" :))) Je pač treba vzeti v zakup, da zlati fantje ponavadi niso vedno najbolj zabavni, so pa najprimerjenši za življenske partnerje :))) Preveč govorim...da ne bo spet napačnih interpretacij. smrečica

ena mš  

1. mar 2007 9:28

Smrečica,te razumem in maš prav. ena mš

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

1. mar 2007 9:47

HIhi, smrečica, kako si se lepo zmazala:) No, jaz sem mela vedno obratne probleme (preveč samskih fantov okoli mene, ki to niso več želeli bit), tako da nisem mogla čakat na podiplomca in sma se že na dodiplomcu našla no, sicer je res, da sva bila tudi na podiplomcu sošolca, torej je bil najboljši fant res na podiplomskih predavanjih, ampak to večini ni kaj dosti pomagalo, ker se je kar dobro videlo, da je nekak oddan... Mi je pa zdaj jasno, zakaj so me nekatere punce tako grdo gledale;) Naj vas ne zavede, velika izbira ni vedno izraz velike kvalitete in obratno, pri nas smo bile skoraj same punce, pa par fantov (skoraj dobesedno, na koncu so bili 3je...), pa je bil vseeno najboljši vmes:) Res je pa verjetno treba met mal sreče, da se potem tudi on lih zate zagreje v vsej tisti množici samskih dekletscentimetri tu in tam;) Ampak sem glede tega rojena pod srečno zvezdo:) Vsak ma kje srečo, jaz jo mam v ljubezni:) če bi lahko zbirala, bi isto zbrala... Evo kar se tiče normalnosti, še en drug pogled: sem vesela, da moj ljubi ni "normalen", normalno je, da grejo fantje vsak petek ven s kolegi in se ga usujejo, no, moj pa tega ne dela... Normalno je, da govorijo čez punce, pa da so ljubosumni, pa sem prav vesela, da ni normalen;) Pa še marsikaj je normalno, česar midva ne bi tolerirala en drugemu;) Si pa tolerirava marsikaj nenormalnega - mogoče spet zato, ker sva naravoslovca ežoj, te razumem, meni tudi plinska enačba pred očmi skače, ko delam raviole, saj veš Veri

smrečica  

član od: 22.1.2007

sporočila: 62

1. mar 2007 10:08

Veri, se čist strinjam s tabo. Da pojasnim, tudi zame je normalno kar je za večino nenormalno. Čisto na grobo bi moške ločila na zlate fante in gostilniške frajerje, in je potem vsakomur jasna mentaliteta teh dveh skupin. Je pa res, da je večini kokošk bolj pri srcu slednja skupina ... potem se pa opečejo (ko smo že pri kulinariki)... Glede samega izraza "normalen": najbrž se zelo spreminja od osebo do osebe glede na vrednote, ki jih oseba ima... če pa malo pogledaš naokoli pa hitro vidiš, da vrednote, kot so iskrenost, družina, poštenje,ljubezen, itd. izgubljajo na pomenu. Aj, zdaj moram pa res še kaj naredit :))) smrečica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti