1. mar 2007 10:12
Smrečica sem si kar oddahnila, da jaz nisem , ker tudi meni ni bila všeč tista druga skupina. jade
1. mar 2007 10:12
Smrečica sem si kar oddahnila, da jaz nisem , ker tudi meni ni bila všeč tista druga skupina. jade
1. mar 2007 10:41
Jaz sem celo najdla takega, ki mu je žur v gledališče in na razstave hodit!!! ... Pa negujemo vrednote in jih vzgajava pri otroku... (nama klapa sto na uro, čeprav nisva ravno soulmates...). lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 01. mar 2007 10:41:26
1. mar 2007 11:09
"Je pač treba vzeti v zakup, da zlati fantje ponavadi niso vedno najbolj zabavni, so pa najprimerjenši za življenske partnerje :))) "
Hm, ne morem si predstavljat, da bi imela partnerja, ki ne bi bil zabaven. Da živim z nekom, ki ni navihan, je brez smisla za humor, ždi samo doma, je pridkan, mu ne gre kakšna neumnost po glavi....hvala lepa, meni to ne bi zneslo.
Meni je lepo, če je v človeku vedno nekaj otroka, da je moški iskriv in razigran.
Ampak vse to niti ni tako zelo pomembno. Pomembno je, da človeka, ki sta skupaj, en drugega ne omejujeta. Da se s skupnim življenjem ne odrečeta tudi tistim svojim prijateljem, ki morda ne sodijo čisto v skupni krog, da ohranita nekaj sebi lastnega, da se drugemu na ljubo ne odrekata rečem, ki enega morda bolj zanimajo kot drugega. Osnovni interesi sicer morajo biti usklajeni, v nasprotnem primeru skupno življenje lahko postane pekel, a vendarle moramo ohraniti tudi del svoje osebnosti in se ne utopiti v tem, kar od nas pričakuje partner. Ali, kar je še huje, poskusiti partnerja ukalupiti po naših pričakovanjih....
<Eh, zdaj že malo bluzim, bolje, da neham. Pozdrav vsem, Mamamia
mamamia
1. mar 2007 13:01
Ker nisem vse te štrene, ki je 16 strani dolga brala bi samo vprašala, če ste že uspeli ali uspele kaj skup spravit? lp Vesna
1. mar 2007 13:09
Očitno ne, zato pa nakladamo, kot nakladamo....Mamamia mamamia
1. mar 2007 13:10
Ni bilo objavljenih rezultatov,kolikor je meni znano.Samo neki pametujemo. ena mš
1. mar 2007 13:13
Ha, ha... Bi bilo dobro ,vsaj, kakšen randi naštimat, a? lidka
1. mar 2007 13:22
Smrečica, saj smo te razumele, kaj si hotela :) Pri meni na podiplomcu so bili fejst fantje, samo zame malček premladi, ker sem očitno padla v tako generacijo, ki je ful pridno redno doštudirala in šla takoj naprej, tako da so bili okol 23, 24, jaz pa sem malo vmes "pavzirala". No, se je našel kakšen starejši, ampak, na žalost vsi vezani in večinoma v fazi "rojevanja" prvih otrok in vsi navdušeni nad dojenčki :)
1. mar 2007 14:28
Ja bo treba kar kakšno tabelco naredit, pa vpisat če hočemo kaj bolj konkretno pomagat. Imam enega 24-letnega doma, ki sicer ima nekaj, nič kaj resnega, zna skuhat žemljo z nutelo, potem je pa to že vse. Sicer se ne utikam, ker ne živim z njo, vseeno mi pa tudi ne bo, če bo fant samo tako močno hrano jedel. lp Vesna
1. mar 2007 14:34
Najbol da vse do 28leta ker je pac tako v naslovu teme povedano,posljete slike na skupen net album,pa to naredi se moska stran pa se bo povedalo kdo je komu zanimiv. SniclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda