21. feb 2007 19:42
BRAVO ! tudi jaz sem vesela zate. Uživaj! buča
21. feb 2007 19:42
BRAVO ! tudi jaz sem vesela zate. Uživaj! buča
21. feb 2007 20:19
Tudi jaz se pridružujem k čestitki. Pogrešam pa kakšen pameten nasvet od uporabnic. No jaz bi dala tega: Glede na to, da imaš visoko izobrazbo, boš verjetno kmalu vodja oz. boš imela "pod sabo" precej zaposlenih. Torej drži se pravila: Človeku, če lahko, mu pomagaj, drugače ga pa pusti pri miru. Skratka ne stori ali reci nečesa nekomu, za kar ne želiš, da kdo tebi reče ali stori. Morda sem malo nerodno napisala, mislim pa da sem povedala bistvo. Vse preveč vidim okrog sebe nezadovoljnih ljudi in to predvsem zaradi odnosov med zaposlenimi v službi. Midva z možem imava kar nekaj zaposlenih, pa se vedno drživa tega načela in ljudje z veseljem prihajajo na delo. ann
21. feb 2007 20:56
čestitke in vse dobro
kobra 1
21. feb 2007 21:20
čestitam! vdolin
21. feb 2007 21:42
Vse čestitke tudi z moje strani. Se pa strinjam z Ann. Če bi bilo več takih delodajalcev, šefov, sodelavcev, bi bilo tudi manj depresij, nezadovoljstva, ... limonca26
21. feb 2007 21:46
Cestitke!!!! Limonca si me pa prehitela. Tudi jaz se popolnoma strinjam z ann. Jerneja USA
21. feb 2007 22:36
ann je napisal/a: |
Glede na to, da imaš visoko izobrazbo, boš verjetno kmalu vodja oz. boš imela "pod sabo" precej zaposlenih. ann |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Raca z rezanci na azijski način