Tako sem srečna, da moram srečo deliti z vami. DOBILA SEM SLUŽBO JUHUHU.
Bi z veseljem napisala z največjimi črkami, pa nam je Jernej zapru napredni urejevalnik, za nepluskote
Se ne sekiram, saj bom sedaj tudi jaz kmalu imela svojega pluskota.
miia
Tako sem srečna, da moram srečo deliti z vami. DOBILA SEM SLUŽBO JUHUHU.
Bi z veseljem napisala z največjimi črkami, pa nam je Jernej zapru napredni urejevalnik, za nepluskote
Se ne sekiram, saj bom sedaj tudi jaz kmalu imela svojega pluskota.
miia
21. feb 2007 12:25
Čestitam miia, se veselim zate! Upam, da ti bo na delovnem mestu všeč, da bodo sodelavci prijazni, 10. ali 15. (kdajkoli že bo plača) pa zadovoljstvo na obrazu! Veliko uspehov! jessy6
21. feb 2007 12:26
Miia, čestitam ti iz srca in se veselim s teboj .
LP
21. feb 2007 12:34
Miia tudi jaz sem vesela zate, ker dobro vem kako težko je. Tudi jaz sem na frišno zaposlena (1 mesec), tako da JUHUHU za obe. alexis
21. feb 2007 12:37
Miia, vse čestitke, pa srečno v Logatec. Lp Dolores
21. feb 2007 12:55
Kar žalostna sem, ko vidim kako težko mladi prihajate do služb.Eden od mojih jo že ima, druga dva pa bosta na istem kot vi. Včasi pa smo vsi, ki smo želeli delati, dobili službe. Pa kaj bi jamrali, glavno, da se službe še dobijo, samo malo počakati je potrebno in, če so doma starši, da lahko pomagajo, toliko bolje . Tebi Miia pa čestitke in, da bi bila zadovoljna v novi službi . zvezdica55
21. feb 2007 13:04
Miia, iskrene čestitke, veliko zadovoljstva na delovnem mestu! Upam, da si na takem, ki ti je pisano na kožo! ela
21. feb 2007 13:15
Iskrene čestitke! Velikooooooooooooooooo uspehov, predvsem pa zadovoljstva! fresh
21. feb 2007 13:23
čestitke miia!!!!! Zdaj pa veselo na delo! Veri
21. feb 2007 13:35
čestitam. miia, alexis, imata kakšne posebne poklice, da sta težko dobili službo al je to danes kar na splošno težko? V mojih časih je šlo to lažje. marjeta65
21. feb 2007 13:57
Jaz sem dipl. ekonomistka in nas je res preveč. Zelo malo mojih sošolk je dobilo službo s to izobrazbo. Na žalost, danes je tako. A je slučajno kakšen univ.dipl. pravnik, ki išče službo? alexisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burito palačinke z lososom
Hrustljav piščanec iz pečice