21. feb 2007 14:07
saj ni dolgo nazaj ko je bila odprta tema ko pravnik išče pripravništvo čestitam in veselo na delo reza
21. feb 2007 14:07
saj ni dolgo nazaj ko je bila odprta tema ko pravnik išče pripravništvo čestitam in veselo na delo reza
21. feb 2007 14:18
Miia čestitke!!!! Upam, da se tudi meni kmalu nasmehne sreča. lonalina
21. feb 2007 14:20
Kaj pa če bi odprli še zaposlitveni forum? Človek nikoli ne ve. Lp Dolores
21. feb 2007 14:22
Miia čestitke! SINEJA
21. feb 2007 14:29
Miia, tudi jaz ti čestitam. Veselo na delo! Če bo pa prve dni ali tedne malo težko, zobe stisni in pomisli, da boš kmalu tudi ti že čisto "domača".
Dobre, prijazne in kooperativne sodelavce ti želim.
Cila
21. feb 2007 15:09
BRAVOOOOOOOOOOOOO, ČESTITAM!!! Ognjič
21. feb 2007 15:18
Kako ste vse prijazne, sem vedla da lahko z vami delim to novico.Pri mojih letih je res že teško dobit službo, če pa nimaš izkušenj pa še toliko bolj. Potrudila se bom, da bodo zadovoljni z menoj miia
21. feb 2007 15:25
Miia, tudi jaz, se veselim zate. Komaj čakam, da nam javiš : dobila sem prvo plaćo. PRIDITE, jo bomo zapili ! Takšna je navada siba
21. feb 2007 16:11
Čestitam miia, pa vsem ostalim na novo zaposlenim Pa samo se nekaj izven tega foruma: tu ste tako prijazni ljudje, da kr ne morem verjet...tudi meni pomagate in me vzpodbujate :) Hvala se v mojem imenu lp jana2
21. feb 2007 16:28
Miia, tudi jaz sem vesela, da si dobila službo. ČESTITAMMMMMMM! Sprva bo res verjetno potrebno stisniti zobe, ampak mislim, da se bo splačalo. Tvojo odločitev, da se boš potrudila, da bodo s teboj zadovoljni, pa podpiram.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pasta iz ingverja in česna
Raca z rezanci na azijski način