12. feb 2007 16:58
Jernej, se popolnoma strinjam, rokerca se bo pa z leti ze se unesla Jerneja USA
12. feb 2007 16:58
Jernej, se popolnoma strinjam, rokerca se bo pa z leti ze se unesla Jerneja USA
12. feb 2007 16:59
[ploskanje] [poljubcek] [ponevnaglavi] [obup] [rozica]
Samo tile naši mi pa ne delajo, se mi zdi. Al pa ne znam. Pokazalo mi je samo prvega.
LP
rokerca
12. feb 2007 17:00
Jernej,saj vem da ti miru ne damo,ampak meni se zdi da smo trenutno v 21 stoletju.
Sem šele danes dobro naslov pogledala.
Bernarda
12. feb 2007 17:11
rokerca: Če nimaš pluskota dela le prvi stolpec smeškov! terlikar: Ma nismo. S takim urejevalnikom smo zakorakali že v prihodnost ;) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
12. feb 2007 17:41
Veseli smo kot otroci.
SINEJA
12. feb 2007 17:59
jernej: šteje od 20 do 1 v spodnji vrstici brskalnika, da ne bo pomote... tam kjer piše tudi "Odpiranje strani...", "Dokončano" ipd.
Najprej napiše "Dokončano", potem pa ponovno "Odpiranje 20), 19)..." in potem še enkrat "Dokončano" - takrat je stran odprta z urejevalnikom vred. No, kot sem rekla, pa potem normalno hitro odpira forume in ne odpira vsakič več urejevalnika.
Pri mnenjih pri receptu pa se mi urejevalnik ne odpre?
Anja
12. feb 2007 18:17
Super, meni deluje.
Lp, Saša
Mir in dobro!
12. feb 2007 18:18
jernej je napisal/a: |
Samo tile uvoženi smeškoti pač niso tolk lepi kot naši... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
12. feb 2007 18:30
anja27 je napisal/a: |
jernej: šteje od 20 do 1 v spodnji vrstici brskalnika, da ne bo pomote... tam kjer piše tudi "Odpiranje strani...", "Dokončano" ipd. Najprej napiše "Dokončano", potem pa ponovno "Odpiranje 20), 19)..." in potem še enkrat "Dokončano" - takrat je stran odprta z urejevalnikom vred. No, kot sem rekla, pa potem normalno hitro odpira forume in ne odpira vsakič več urejevalnika. Pri mnenjih pri receptu pa se mi urejevalnik ne odpre? Anja |
12. feb 2007 19:38
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Angleški kolač