13. feb 2007 19:33
juhu!!!
evo, nova noročnica paketa pa še tole. pa če to ni
Elen
13. feb 2007 19:33
juhu!!!
evo, nova noročnica paketa pa še tole. pa če to ni
Elen
13. feb 2007 20:21
14. feb 2007 0:09
Blanchy, pa kaj se vazis Pa blagor ti, da ti rozice takole uspevajo, meni je se rozmarin sel v franze, kaj bi sele bilo z orhidejo. Jerneja USA
14. feb 2007 0:11
anamarija1 je napisal/a: |
Kyara, ne sekiraj se, saj tudi meni nič ne deluje morda, ker imam "operetto" lp Anamarija |
14. feb 2007 7:47
anamarija1 je napisal/a: |
Kyara, ne sekiraj se, saj tudi meni nič ne deluje morda, ker imam "operetto" lp Anamarija |
14. feb 2007 9:51
Še vedno deluje,čeprav nimam pluskota.Čudovito! Lep dan vsem in imejte se radi,
buča
14. feb 2007 9:57
Buča: Tako je. Uživajmo dokler traja . Hrošč je v kodi, pa ga še nisem odpravil, zato vsem deluje ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
14. feb 2007 13:21
Hihi, jernej, moram priznat, da sem prav vesela, da ti še ni ratalo Moram se enkrat spravit, pa poslat vse tiste slikce in recepte, ki jih imam že spisane, še v bazo, da si končno prislužim pluska Ker sem si obljubila, da si bom naslednjega prislužila
Kar se mene tiče rabim predvsem bold in pa zlati gumbek UNDO! Kdor si je to izmislil, vsaka mu čast! Ker včasih napišem celega vraga, potem pa nekaj po nesreči pritisnem in vse skup gre v franže... potem se mi pa ne da še 1x pisat... Se mi to pogosto zgodi, ker uporabljam par računalnikov, pa še slepo tipkam in hitro in se kar dogaja, sploh ker še druge stvari vmes delam...
Zdaj pa klik na puščico nazaj in vse je spet tu. Kaj bi lahko samo ta gumbek pustil na razpolagao vsem? pliiiiz
Veri
14. feb 2007 14:41
Jerneja," Operetto" imam samo jaz, Ognjič, imam oboje ti kar pridi . Soooooonček, lep pozdrav vsem. Anamarija
14. feb 2007 14:57
Veri: Saj ne gre za gumbke, gre za urejevalnik kot celoto. Ne morem posameznih gumbov vključiti in izključiti in tudi nima smisla, ker urejevalnik je ali pa ga ni. Navaden piše kot besedilo, ta piše kot HTML kodo. V tem je bistvo, ne v gumbih ;-) Anamarija: Opero imam tudi jaz, zato nimam naprednega urejevalnika Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Piščančja stegna z miso pasto