![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
11. feb 2007 21:13
Vse deluje. Jernej in Co. POHVALE. alexis
11. feb 2007 21:13
Vse deluje. Jernej in Co. POHVALE. alexis
11. feb 2007 22:30
11. feb 2007 22:33
12. feb 2007 0:10
Čao,
MWA za tole! Res, kapo dol!
Moram priznat, sem kar pogrešala tole. Še avatarji, pol bo pa pika na i. Ja, sej vem, samo smetili bi tale forum, ampak kaj češ, so nas drugje grdo razvadli.....
Lep pozdravček, S.
12. feb 2007 0:33
Sem malo za časom - šele sedajle sem ugotovila, da je nekaj novega.
12. feb 2007 4:00
Me ni bilo malo dlje kot en dan in glej, je ze odprt forum in vsi na veliko preizkusajo nove moznosti pisanja.
Super narejeno, da le ne bo vse povsod tako obarvano, ker je tale nas portal s svojimi forumi res en
od lepsih in najbolj preglednih.
12. feb 2007 5:54
Tele sloge moram pa malo pomanjšati, ker so preveliki
12. feb 2007 7:56
Tole je pa res superca!
Mislim Jernej,da so zdaj tvoje neprespane noči poplačane.Poglej,kako si nas
Naj vsak dan bo s soncem obsijan
12. feb 2007 10:07
Jernej: računalnik imam dober, od doma se pa na Internet res priklapljam preko Mobitela (pride me ceneje kot kabel). Prenosi so v GPRS omrežju spodobno hitri (primerljivi z ISDN), v omrežju G3 pa kar zadovoljivi. Kjer sem doma, je pokritost z G3 omrežjem na žalost slaba, zato sem večino časa na GPRS. Bom poskusila, kar si rekel: danes se bom od doma prijavila še enkrat, pa bomo videli, če bo kaj hitreje. LP AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Zdrava orehova potica
Zeljne krpice