V kratkem bo izbor za Naj muuuuu. Babica se ga bo udeležila s svojo Šeko. je prava krasotica. Lahko računava na vaš glas
P.s.: fotka Šeke : www.vejnar.com/zvirata/krava
Temo je spremenil(a) pouhek dne 13. dec 2007 09:33:20
V kratkem bo izbor za Naj muuuuu. Babica se ga bo udeležila s svojo Šeko. je prava krasotica. Lahko računava na vaš glas
P.s.: fotka Šeke : www.vejnar.com/zvirata/krava
Temo je spremenil(a) pouhek dne 13. dec 2007 09:33:20
9. feb 2007 22:31
ja seveda bomo glasovali Majda
9. feb 2007 22:31
Seveda 100%, samo link pošlji, da bomo lahko glasovali.
LP!
fakin712
9. feb 2007 22:39
Kako boste glasovali? Jaz sem že. Siba Anamarija
9. feb 2007 22:41
Verjetno imaš privilegije pri Sibi!?
LP!
fakin712
9. feb 2007 22:55
Siba, urejeno, tudi jaz sem ze glasovala!!! Na Sardinii bomo pa imeli izbor naj oslicka, pa bom poslala link (ko bo). Jerneja USA
9. feb 2007 23:04
10. feb 2007 0:00
Čao, šeka je ful lepa! Res! Ma tko lepe oči, tako kozmično pomirjene....uuuuum! Sam škoda, k bo šla kmal za zrezke ....... Lep pozdravček, S.
10. feb 2007 0:10
Glas oddan! Sem naročila celi žlahti in bodo vsi glasovali! Naj Šeka zmaga da bo babica vesela!! ivonja
10. feb 2007 0:12
A boste prosim glasovali ko bo moj dedek naslednji mesec tekmoval za Naj lovsko trofejo?! ivonja
10. feb 2007 5:34
Pa kaj potem, če na tem forumu (poleg nešteto drugih uslug), prosimo tudi za podobne usluge Če gre to komu v nos, mu teh tem ni potrebno odpirati, prav tako mu ni potrebno glasovati. Pred časom sem namreč tudi sama prosila za podobno uslugo, predvsem zato, ker sem pričakovala vašo podporo. Niti slučajno nisem pričakovala zgražanja, sploh pa od DOLOČENIH OSEB, ki so svoje mnenje že podale zgoraj. Nisem oseba, ki bi jo odpiranje takšnih tem prestrašilo in zato nebi želela sodelovati (je pa veliko takšnih, ki si bodo to vzeli k srcu). Nasprotno, ravno to me dela močno Pač mi gredo določeni posti skozi eno uho noter skozi drugo pa ven. Tudi meni določene teme tu niso všeč in jih zato ne prebiram, prav tako se nanje ne naslanjam. Samo malo strpnosti na manjka, pa bomo prav idealna druščina. Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki z mesnimi kroglicami
Jagodni cmoki z makovim sladoledom