13. feb 2007 11:34
Mamamia, darling, sram te naj bo....Zakaj pa ne bi še prijazne kokoške tekmovale, saj Slovenija itak zgleda kot ena kokoška in je prav, da tudi kokoške pridejo do tekmovanja... Vendelina jr.
13. feb 2007 11:34
Mamamia, darling, sram te naj bo....Zakaj pa ne bi še prijazne kokoške tekmovale, saj Slovenija itak zgleda kot ena kokoška in je prav, da tudi kokoške pridejo do tekmovanja... Vendelina jr.
13. feb 2007 12:06
Zaupno Vam napišem, da jaz že imam favoritko za Najkuro. Frina
13. feb 2007 12:13
frina Ognjič
13. feb 2007 12:36
Kyara
13. feb 2007 12:59
Vendelina, na tebe se človek lahko vedno zanese...
(kisla) --------
mamamia
13. feb 2007 14:04
Vendelina, za naj kuro sicer v Sloveniji nisem zasledila nobenega tekmovanja, ga pa imamo tu v ZDA. Link za glasovanje (tale kura je favorit): http://mishami.image.pbase.com/u13/r_p/large/42472744.chicke LP iz snezenega Ohia Jerneja USA
13. feb 2007 14:12
mamamia je napisal/a: |
Siba, šiba božja, kaj pa tekma za naj pralino???? Bi te včeraj morala okoli ušes, ko si me na cesti ustavil in vprašal, če imam kak alwys ultra pri sebi, da si ravno menzes dobil, pa ne veš, kaj naj uporabiš???? Jej, jej,,,, Ampak da boste vedeli - na kravjih dirkah v Brunšviku (to je vas pri MB, kjer res organizirajo kravje dirke) je enrkat zmagala ena z mojim imenom...Je bila v časopisu na sliki in so mi v službi kolegi nalepili na steno izrezek, naslov članka je bil Najhitrejša je bila...in zraven fotografija zmagovalke...Hec je bil, ker sem jaz bila športnica in sem tudi kdaj zmagala v hitrostnih preizkušnjah... Aja, babičina Šeka ima deset naših glasov, pa veš da.... Mamamia mamamia |
13. feb 2007 14:42
mammamia ne morem si kaj da se ne bi lp
Ja, saj, meni je Kul slo razvedrilo...
Ampka, boste videli, ko bova midva s Sibo pripravila dvoboj v izdelovanju čokoladnih bonbonov - kako in zakaj, je še skrivnost, ampak že zdaj vem, da bo frčalo perje, morda tudi naj kokošk...
Ciao bella giorgio, mammamia
mamamia
13. feb 2007 15:36
V naši dolini prireja kravje dirke Društvo Kulturnica .
Še pojasnilo, moja favoritka ni nobena izmed domačih treh kur, ker niso pokazale nobenega intelektualnega presežka, zgolj jajceta , kar štejem kot poprečen donesek k slovenski blaginji.
Frina
13. feb 2007 18:43
Frina, pa saj domačih kur nimaš le na lastnem vrtu, tu je še kulslo....Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Koruzna pogača, obogatena s kefirjem
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami