10. feb 2007 9:14
Transparent napisan, grem zdaj na tržnico, Šeka bo gotovo še zvezda Ognjič
10. feb 2007 9:14
Transparent napisan, grem zdaj na tržnico, Šeka bo gotovo še zvezda Ognjič
10. feb 2007 9:20
rimljanka
10. feb 2007 9:28
Ampak veste, saj to je sicer zgolj moje mnenje, ki noče nikogar napadati, ampak meni se take "prošnje" ne zdijo fer. Ne zdijo se mi fer do drugih tekmovalcev, pa naj so to mačke, psi, ribice, kravice, posebej pa še, če so drugi tekmovalci ljudje. Taka tekmovanja se pač dogajajo na neki spletni strani, kjer glasuje določen krog uporabnikov te spletne strani in v izhodišču imajo vsi tekmovalci enake možnosti: stran obišče 1000 obiskovalcev, 100 obiskovalcev bo tekmovanje zanimalo in bodo ocenili kandidate, ki so jim všeč/jim niso všeč, ali pa bodo kar vsem po vrsti dajali 1-ke (bogve zakaj, ampak še vedno je fer - vsi tekmovalci so v enakem položaju). Ko pa nekdo na strani, kok je kulinarika, ki ima 5000 obiskovalcev dnevno, napiše, češ da nas prosi, naj glasujemo za tega in tega kandidata, ker si "zasluži" (saj si vsi "zaslužijo", pa vsi si želijo zmagati), spet 1000 obiskovalcev vidi to na forumu, 100 jih pa dejansko klikne na link in pritisnejo 5kico temu kandidatu. Ne trdim, da tega ne naredijo prostovoljno. Ampak se vam zdi to pravična pot do zmage vašega kužka, mucke, želvice, prijateljičine sestre? lep pozdrav, zupka.
10. feb 2007 10:08
Siba, šiba božja, kaj pa tekma za naj pralino???? Bi te včeraj morala okoli ušes, ko si me na cesti ustavil in vprašal, če imam kak alwys ultra pri sebi, da si ravno menzes dobil, pa ne veš, kaj naj uporabiš???? Jej, jej,,,, Ampak da boste vedeli - na kravjih dirkah v Brunšviku (to je vas pri MB, kjer res organizirajo kravje dirke) je enrkat zmagala ena z mojim imenom...Je bila v časopisu na sliki in so mi v službi kolegi nalepili na steno izrezek, naslov članka je bil Najhitrejša je bila...in zraven fotografija zmagovalke...Hec je bil, ker sem jaz bila športnica in sem tudi kdaj zmagala v hitrostnih preizkušnjah... Aja, babičina Šeka ima deset naših glasov, pa veš da.... Mamamia mamamia
10. feb 2007 10:10
Siba, tudi moj glas je oddan! Drugače, Rimljanka, je pa tudi tvoja slikica prav simpatična!! MIAM
10. feb 2007 10:47
Simona, saj se nihče ni zgražal. Z veseljem sem glasova za tisto lepotičko, Mislim, da tale tema nima veze s tvojo, to je mišljeno bolj za hec vsaj jaz tako razumem in sem tudi temu primerno sodelovala-glasovala Sicer, ker sem iskrena, tista prilepljena slika, ali ne vem kaj že, res ne paše, pa brez zamere. P.s. Tako je lepo tukaj, ne bodimo preveč občutljivi. Anamarija
10. feb 2007 10:48
Ampak kako ste pa glasovali? Saj se na tistem linku pokaže samo slika? pipy_
10. feb 2007 10:50
pipy_, dobro jutro... Piši sibi na zasebno pošto, danes je v formi... mamamia
10. feb 2007 10:52
plopsa
10. feb 2007 10:56
Aha. Hvala za hiter odgovor, mamamia. Možgančki še počasi delajo... pipy_Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Polžki z mesnimi kroglicami