Arizona

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

6. nov 2008 11:18

Ne vem koliko je še aktualna - jaz sem bila tam prvič (sploh prvič južneje od Zagreba razen obale seveda) pred dobrim mesecem. Je bil sicer bolj izlet, vendar smo Arizono tudi obiskali. Še vedno je ogromno štacun, kavbojke so po 30-35 KM torej 15-17 E -smo jih nakupili za celo familijo in so zdaj po nekaj pranjih še vedo b.p.. Mož je kupil obleko in šivilja, ki jo je krajšala ni mogla verjeti, da je dal zanjo samo 65E - material je odličen. Drugače pa cel kup cunjic po par evrov, ženski kostimi tam nekje med 50-60 evri, superge po 15-25... ni da ni. Edino težavo sem imela s tem, da je robe preprosto preveč, jaz pa tudi kaj dosti po štacunah ne maram hodit tako da sem imela nekje po dveh urah vsega dosti. Smo šli raje na pijačo potem (tudi zelo poceni). Presenetilo me je, kako zelo malo ljudi-kupcev je bilo v petek dopoldne (zapirajo res ob 15.00), in baje v soboto ni nič drugače. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Zdenkica  

član od: 12.6.2004

sporočila: 251

6. nov 2008 22:28

Mi smo se tja odpravili lansko zimo. Smo pa vsi, cela familija, na tržnico prišli totalno prestrašeni, ker smo pred Arizono doživeli delček vojne. Cesto je namreč prečkalo več kot sto ovac, ki so jih gonili vodiči. Z nasprotne strani pa je skozi čredo ovac rinil tovornjak. Ko se je prerinil skoraj mimo nas, je kar naekrat nekaj strašno strašno počilo. Vsi smo obsedeli v avtu, prestrašeni. Mož, seveda, kdo pa drugi, je šel iz avta, povedal, da so potniki, v avtu za nami, krvavi po obrazu, na cesti so bile razmesarjene ovce, avto za nami je pa še huje skupil. Ovca je stopila na mino, ki je ležala cca 1 m od roba asfalta!!! Mi smo imeli res srečo, ker nas je obvaroval tovornjak, ki je rinil med ovcami. Ko smo se vračali domov, je cesta še vedno bila zaprta. Drugače pa so vse stvari, ki smo jih tam kupili, res kvalitetne. Nič se ni razbarvalo, raztegnilo ali skrčilo.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti