2. feb 2007 16:00
Zmenjeno Veri. Pa tiste, ki imajo nostalgijo po dojenčkih bove samo vzele, da bojo čuvale. jade
2. feb 2007 16:00
Zmenjeno Veri. Pa tiste, ki imajo nostalgijo po dojenčkih bove samo vzele, da bojo čuvale. jade
2. feb 2007 16:11
Velja, a se katera javi? Ker verjamem, da se kak večer brez malih tudi sicer prileže;) Bojo vse prišle na vrsto, a ne? jih bova dosti naredili za vse;) Veri
2. feb 2007 17:27
No se enkrat dobimo v mestu ali BTC-ju na kavi, ali pa kje drugje na kavi, jaz prinesem recepte in izkušnje pa znanje iz tečaja in se dogovorimo in pomenimo o vsem. Pa če je še kakšna taka ni problem. Jade ti pa lepo podoji, čez 3 ure boš pa že nazaj. lp Vesna
2. feb 2007 17:57
Ja ampak jaz imam do BTC ja 1 uro vožnje v eno smer. Pa zdaj je itak ne bi mogla pustit še doma, ko je šele 3 tedne stara. jade
2. feb 2007 18:03
Mene pa zanima če bi se dalo dobiti na Internetu kakšen program za preverjanje izgovarjanja angleščine? Ker bi se res rada preverila. Lep pozdrav! tamalaursa
2. feb 2007 19:10
Potem bo pa treba počakat, da Veri slabost mine pa se dobimo kje bližje. lp Vesna
3. feb 2007 6:32
Vsem se zahvaljujem za odgovore, žal nisem imel časa, da se prej oglasim. Temo sem kar vrgel gor, mislil sem, da bom vmes še kaj pojasnil, pa mi ni ratalo. Nekje na internetu sem zasledil knjigo: Oh, Fudge, a Celebration of America`s Favorite Candy, sem jo kupil, pol me je sfirbcalo pa sem kupil še nekaj na to temo. Na eni knjigi piše: No - bake cookies. ( piškoti, ki se ne pečejo ). pikica82 je zapisala, da je to pravzaprav vse eno in isto, mislim, da ima prav, vse je zmes čokolade, masla, sladkorja in oreščkov ( teh in unih ), pa sem ter tja še česa. Nekje napišejo, da se tega ne lotiš, če nimaš termometra za sladkor in čokolado. stana r: Na tvojih slikah so ene oranžne kroglice ( brez imena ). To poznam, sem jih delal nekajkrat, so kroglice od korenja, le, da jaz ne naredim vse enake ( če se zmotiš in nakapljaš preveč limone, sladkor noče kristalizirat in se ne strdijo ) Jernej ( administrator, urednik ), dej prepovej stani r, da objavlja slikice, pa če jih dela po svojih ali tujih receptih. Spravlja me v slabo voljo, ko pogledam si rečem, saj tudi jaz znam naredit tako lepo, ko poskusim ......... no, pustimo to, enostavno ji prepovej in pika. ežoj
3. feb 2007 6:38
stana.r je napisal/a: |
.................................................... PS: jade, zdaj bo treba samo še ežoja prepričat [vreca] Hm ... če ne bo zainteresiran, (Veri, to velja tudi zate) gremo pa lahko k tej moji prijateljici .................................................................................... ........................................................................................................ stana |
3. feb 2007 6:49
reca nekje zapiše: rada bi se odvadila sladkarij.........Zakaj bi se odvajala saj ni mamilo ( no je, ampak uradno ni ). Veri nekje zapiše o tečajih in ceni: verjamem, da so tečaji koristni, vendar jaz mislim, da je tudi izziv, da neki sam narediš, če tako rečem, da znanje izbrskaš in si tolik bolj vesel če ti uspe in manj razočaran če ti ne. Veri in juhica: mislim, da je vse en rek, jaz ga poznam v obliki: vse kar je dobro je ali prepovedano ali redi ali nemoralno. ežoj
3. feb 2007 7:01
ežoj je napisal/a: |
verjamem, da so tečaji koristni, vendar jaz mislim, da je tudi izziv, da neki sam narediš, če tako rečem, da znanje izbrskaš in si tolik bolj vesel če ti uspe in manj razočaran če ti ne. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev