ursa40
Sušilni stroj
2. jan 2007 11:43
Pardon prehitri enter. Veste kaj mene zanima , ali je že "crknu " komu grelec na sušilnem stroju? Meni vse dela samo suši mi ne,,he he .Ne resno,sploh mi ne greje perila,vse ostalo dela normalno. Hvala vsem ,ki mi boste svetovali kaj narediti. LP Radi in lepo se imejte ursa40
2. jan 2007 11:54
Če ti ne greje, je potem sigurno šel grelec. Poklicati boš morala servis.Meni je že dvakrat šel. Natty
2. jan 2007 12:19
Meni je tudi pri gorenjevem 2x šel v franže in sva ga z možem sama zamenjala. Nič lažjega, samo malo šraufarije . LP
2. jan 2007 16:38
Če ti je šel grelec je perilo hladno tudi potem,ko se nekaj časa suši.Če je toplo,imaš preveč perila v grelcu.Upam,da sem ti kaj pomagala. ena mš
2. jan 2007 16:40
Midva z možem pa se odločava, glede nato to, da pričakujemo tretjega dojenčka, tudi o nakupu sušilnega stroja. kakšna so vaša priporočila? Imela bi nekaj solidnega za ceno okoli 350 €. LP katjushka
2. jan 2007 16:50
http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=68C1635D- Mi imamo takega, super sem zadovoljna z njim. Ga pa nič ne "šparam". Revež mora vsaj 2 stroja perila posušiti na dan. Zdaj, ko bo pa tretji otroček bo pa še bolj delal . jade
2. jan 2007 16:59
Jade, a še vedno okrog skačeš? LP! fakin712
2. jan 2007 17:29
Si težko predstavljam biti brez sušilca, prvega sem kupila še pred letom 90. Velikokrat rečem, da bi raje pogrešala pomivalca, kot pa sušilni stroj. Mi je šlo vedno na živce, da si odvisen od vremena, če je bilo vreme, je pa kakšen kmet gnojil v bližini. Katjuška,čestitke za tretjega. Torej Jade ni edina v pričakovanju tretjega in kolikor sem zasledila, je tudi Veri noseča . Izgleda, da bo letos precej naraščaja na kulinariki. Ti glej, da bo imel sušilec senzor za vlažnost, ker časovna nastavitev ni najboljša, ali ti posuši preveč ali premalo, s senzorejm pa točno toliko, kot želiš. LP
2. jan 2007 17:54
Lijana in vsi ostali hvala za odgovore.Lijana kje si dobila grelec,in koliko to stane me zanima? Drugače pa mam tega sušilca že osem let in je sedaj prvič protestiral.Ful sem zadovoljna z njim in že pri tem sem imela senzor za sušenje.Zelo v redu in toplo priporočam vsem,ki se šele zdaj odločate za sušilni stroj.Tudi jaz raje dam iz hiše pomivača kot sušilca. Radi in lepo se imejte. ursa40
2. jan 2007 19:43
Urša, moj je bil gorenjev, tista izi varianta, no saj drugih takrat ni bilo. Grelec sem kupila na servisu od gorenja. LPKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Kakijeva nevesta
Rižek v poletni solati