2. jan 2007 20:33
Ima kdo gorenjev model sušilca D 62225? Kakšne so izkušnje? LP katjushka
2. jan 2007 20:33
Ima kdo gorenjev model sušilca D 62225? Kakšne so izkušnje? LP katjushka
2. jan 2007 21:26
Hay, jaz imam sušilni stroj Gorenje že več kot 10 let.Imela sem iste probleme kot URŠA, poklicala sem serviserja, on pa je spodaj na dnu očistil filter in to je bilo to. Ni rečeno, da gre vedno grelec. LP PAT pat
2. jan 2007 21:53
Jaz sicer nimam težav z grelcem, zna pa zapacan spodnji filter zelo nagajat pri sušenju. Imam Gorenjev sušilec D63225 in v navodilih piše, da naj bi se pri normalni uporabi spodnji filter čistil na 3 mesece. Pri ostalih je najbrž podobno. Lp, Asja
3. jan 2007 2:39
Izven konteksta ampak: Fakin še ene 2x preberem tisto hudo temo o hlodu pa bom imela popadke na 5 minut. potem nekaj časa ne bom več "strašila" tukaj gor. Ampak si vidla sem se uspela vzdržat komentarju. Uh sem ponosna nase. jade
3. jan 2007 12:00
Jaz pa sem morala nekaj dodat, pa čeprav samo podpis, čeprav me take stvari zelo. Želim ti čim manj stresa in hitro nam sporoči veselo novico. LP! fakin712
3. jan 2007 13:58
Mene pa zanima, kako ugotovim ali ima moj stroj senzor ali ne. Imam Gorenjevega D 63225. Sušila sem šele nekajkrat in še nisem sprobala vseh programov in me zanima katerega največkrat uporabljate in kako dolgo vam suši? Hvala za odgovore. Lep pozdrav ! Buča buča
3. jan 2007 18:03
Buča, buča, to pa ja veš, kaj si kupila. Naj te potolažim, da v glavnem že vsi sušijo s senzorjem vlažnosti, dala pa bi se dobiti tudi kakšna čip varianta s časovno nastavitvijo. Tam nikoli ne moreš zadeti pravilne suhosti perila, ali je prevlažen ali presušen. Saj z leti dobiš prakso, ampak je velika razlika. LP
3. jan 2007 21:04
Buča! D 63225 ima senzor vlažnosti! Ampak nisem ravno navdušena nad njim ali pa mi ne dela, ker na programu Oplemeniteno "suho za v omaro" ni niti en kos oblačila suh. Čisto suho je le, če dam na Bombaž. Če to tebi dela, mi prosim povej, da reklamiram. Uporabljam pa kar nekaj programov: - Bombaž - rjuhe, brisače, kuhinjske krpe... - Oplemeniteno - otroška oblačila, trenirke, pižame, kavbojke ... - Mix - stvari kot na Oplemeniteno, ampak če so različne debeline - Občutljivo - srajce, majčke s slikicami ali vezeninami. Pri zadnjih treh moram potem dat še na Časovni program za 30 ali 40 minut. Sem pa po dveh letih še vedno navdušena nad mehkimi brisačami, posteljnino in kavbojkami. Lp, Asja
4. jan 2007 8:38
Buča in Asja, tudi jaz imam nagledan ta model sušilca, pa me zanima, če ima opcijo, da po končanem sušenju še vedno rahlja perilo ali ga moraš takoj vzeti ven, če seveda ne želiš imeti zmečkanega. Zanima me tudi, kakšno je perilo, ko ga vzameš ven... je takšno, da ga je potrebno zlikati ali ga je možno zložiti kar v omaro (kakšne majčke, mikice, belo perilo...). Lp katjushka
4. jan 2007 9:47
katjushka po pravici povedano nimam pojma. Meni je sušilca prinesel dedek Mraz zato imam le malo izkušenj. Enkrat se dala sušit na skrajšan program in sem dobila lepo suho perilo. Enkrat sem dala na bombaž dve kapljice in ni bilo povsem suho, kakor tudi na program oplemeniteno ni bilo čisto suho. Ja, ja moram se še učit. Hvala za odgovore. LP Buča bučaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Gravče Tavče ali Prebranac