Sušilni stroj

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

4. jan 2007 9:49

Asja,da vse perilo ni suho, je pa čudno. Sama namreč vedno sušim na programu za občutljivo perilo, kateri je še enkrat daljši kot ta za bombaž. Perilo, ki ga sušim, je mešano in se bojim, da bi se zraven znašel kakšen kos, ki bi se skrčil. Čeprav je moj Boschev, mislim, da bi moral tudi G. posušiti vse kot se za gre. Ne bom rekla, da se pri mojem kaj takega še ni zgodilo, le tako dolgo je že od tega, da se ne spomnem. Pozanimaj se na servisu, kako bi se dalo rešit to težavo. LP

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

4. jan 2007 10:14

Na začetku sem klicala na servis ampak ker so vsi serviserji vedno na terenu, sem dobila nekoga v pisarni, ki pa mi povedal, da tako mora bit. In potem sem na to pozabila, zdaj pa se spet spomnila. Veš, da bom res klicala in zahtevala, da mi tole napol sušenje razložijo. Lp, Asja

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

5. jan 2007 18:32

Lepo pozdravljene! Začela sem tole temo o pokvarjenem sušilcu ,pa bi rada povedala ,da mi ni "crknu" grelec,ampak je samo na termostatku en tak mali rdeč gumbek ven skočil.Tako mi je mojster samo tisti gumbek nazaj porinil in stroj dela kot nov. Tisti gumbek je menda kot eno varovalo,ko se stroj pregreje ,skoči ven ,da ni še večje "barufe". Upam,da bo tole komu v pomoč,če mu slučajno stroj odpove poslušnost. Radi in lepo se imejte ursa40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti