26. dec 2006 10:14
No, tudi meni do sedaj k sreči še ni počila. Največkrat si namreč pomagam s toplo vodo, saj se mudi ujeti vlak. In da se prisankamo s hriba v dolino, tudi traja. Pa čeprav imamo pogon na vsa štiri.. Lp Tina
26. dec 2006 10:14
No, tudi meni do sedaj k sreči še ni počila. Največkrat si namreč pomagam s toplo vodo, saj se mudi ujeti vlak. In da se prisankamo s hriba v dolino, tudi traja. Pa čeprav imamo pogon na vsa štiri.. Lp Tina
26. dec 2006 22:52
Pa saj menda ni treba da je vroča. Če je hladna, je še vedno krepko nad zunanjo temperaturo. Ampak jaz nimam poguma to nardit. Moj pa le kadar se mu zvečer ne da avto prestavit v garažo. lp vanjatajnsek
27. dec 2006 4:02
Jaz ga tudi vedno najprej vžgem, nastevim gretje in klimo na maximum in lepo počakam kakšno minuto, pa led gre sam lepo dol. To naredim seveda , ko ga pozabim pokriti. Drugače pa prednjo šipo lepo pokrijem z folijo, stranske pa strgam. Folijo pa priprem v vrata, da mi je veter ne odnese. Pri nas je kar fajn mrzlo, danes smo imeli -5, pa še meglo, tako da mi to dosti pomaga. Špricam pa nikoli ne , polivam pa še manj. Se mi zdi škoda spraya, tople vode pa še manj. Kakšno minutko časa pa je potrebno v vsakem primeru. Kyara
27. dec 2006 17:33
Kyara, s kakšno folijo? polivinil? tejča
27. dec 2006 18:09
tejča, priporočam rogoznico za na plažo, ki jo imajo v indijskih in podobnih trgovinah (saj veš, obšita z bombažnim trakom), najboljša je zložljiva, je pa OK tudi ona, ki se zvije. pa še par sto sit (kak evto ali dva ) stane. Podrobnosti glej moj post eno ali dve strani nazaj. Saj zdrgnit je težko le sprednjo šipo. rimljanka
27. dec 2006 18:43
Z srebrno folijo, ki sem jo naročila v neckermannu in je namenjena prav pokrivanju vetrobranskega stekla. Stala je okoli 690 sit. Kyara
28. dec 2006 17:50
rimljanka, meni se smili moj avto pravzaprav njegova vrata, ko rogoznica ostane zataknjena; bom gor našila dve elastiki za okoli ogledal pa kar takoj, da vidim če jutri zjutraj že oz. kako deluje Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 28. dec 2006 17:51:05
28. dec 2006 19:02
No, js sm si s toplo (ne vročo) vodo pomagala že parkrat. Morm pa rečt, da je to zame in moj avto šele prva zima, tko da nimam še veliko izkušenj z zmrzaljo. No, in danes zjutraj sm si spet lepo nesla s sabo pol litra tople vode in jo polila po sprednji in zadnji šipi. Očitno je pa bilo zunaj kar precej mraz, ker se mi je sicer tanka plast ledu, ki se je ponoči nabrala na šipi, stopila, zmrznila pa mi je voda, ki sem jo polila gor. Nastala pa je še malce debelejša škorja kot prej
28. dec 2006 20:04
Ja, no vroča je, ko jo natočim, dokler pridem do avta se že ohladi. Anamarija
29. dec 2006 10:20
ežoj, ne vem če boš to videl, sem malo pozabila na ta razgovor. No, kaj pa burja, je takoj prvo vprašanje, ki jo namenijo vsi, katerim se hvalim z vremenom.(bolj za hec) je res, burja je ostra in mrzla in te lahko fino prepiha, ampak burja vedno pomeni sonce, ker razpiha vse oblake. Čim je pa sonce na nebu, je pa svet takoj lepši. Pa tudi, burja je večji problem za tiste brez avtov, ker morajo hoditi peš (študenti). In ponavadi tudi ne traja dolgo, par dni in potem je prvi brezvetrni dan čudovit. Drugače, Anamarija, pa jaz tudi živim na hribu nad izolo. Da nisva slučajno sosede lp goga sam da se kuha..Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Poke skleda z lososom