ali iamte kakšen nasvet, kako najlažje odstraniti led z zamrzjenega avtomobila.
kako odlediti ključavnico od avtomobilskih vrat?l
lep božič.
m.schafe
ali iamte kakšen nasvet, kako najlažje odstraniti led z zamrzjenega avtomobila.
kako odlediti ključavnico od avtomobilskih vrat?l
lep božič.
m.schafe
24. dec 2006 9:34
Jaz bi se najraje za čez zimo preselila v tople kraje. Sicer pa, če se le spomnim zvečer dam na steklo karton, če pa pozabim, pa seveda drzam. Za ključavnico se pa na črpalki kupi en sprej za odzmrzavanje, ki ga sedaj nimam doma, zato ne vem, kako se mu reče. Pošprica se pa lahko tudi z WD. Nena
24. dec 2006 9:45
Mi imamo posebno folijo za šipe pokrit tako, da zjutraj ni problemov s strganjem ledu. Dobi pa se na bencinski črpalki majhen sprejček, tak kot je tisti proti ustnemu zadahu, da pošpricaš v ključavnico, pa je stvar rešena. Če pa kdaj avta ne pokrijemo, pa s strgalom odstranimo led. Ni druge pomoči. LP! fakin712
24. dec 2006 9:55
jaz pa imam sprej za steklo,ko je šipa zamrznjena samo pošpricam pa se le po led stopi,samo me pa fulllll jezi ko se peljem pa mi z notranje strani avta na šipi dela led,ker notri pa ne morem pošpricat,ker na notranji strani ni brisalcev nicol
24. dec 2006 10:35
Za ključavnice pri nas večkrat uporabimo WD. Ko je avto opran, vse ključavnice našpricamo s cevko in potem ni problemov. Za šipe pa tudi pri nas uporabljamo zaščito. Lahko je čisto navaden karton, ki ga daš čez šipo, pa bo tudi zaleglo. Ko pa se voziš, pa gretje daš na šipo za nekaj časa, da se ti malo ogreje, pa je. Lep dan še naprej. limonca26
24. dec 2006 10:53
Zadnjič sem poslušala na radiu enega poslušalca, ki je poklical v oddajo in je rekel, da zvečer vedno ohladi avto, ko ga zapusti. In da se led baje ne nabira. Ni mi jasno, kako je to izvedljivo in niti ne bom verjela, dokler ne bom probala. Za probat pa je. Sonja
24. dec 2006 11:29
Na črpalkah se je dobil sprej proti odtajevanu.Pošpricaš po ledu in se stopi.Tudi sama ga moram nabaviti. ena mš
24. dec 2006 11:34
diling je napisal/a: |
Zadnjič sem poslušala na radiu enega poslušalca, ki je poklical v oddajo in je rekel, da zvečer vedno ohladi avto, ko ga zapusti. In da se led baje ne nabira. Ni mi jasno, kako je to izvedljivo in niti ne bom verjela, dokler ne bom probala.Za probat pa je. Sonja |
24. dec 2006 12:45
ojla vsem, preselite se na Obalo, hahaha, pri nas ni teh problemov. . danes, na primer, je prav čudovito topel in sončen dan! sej vem da sem hudobna , me vedno vsi prijatelji iz "celine" kregajo. pa lepo se imejte in se smejte! goga sam da se kuha..
24. dec 2006 12:51
Kalipso, kaj pa burja, haha ? ežoj
24. dec 2006 13:02
Jaz si v navadno šprico od kakega ceta ali podobnega nalijem sredstvo za čiščenje šip (proti zamrzovanju), ki se sicer naliva v avto (za brisalce). Z tem pošpricam po zaledeneli šipi in se kar stopi, brisalci odlepijo, pa še ceneje je kot kakšni kupljeni spreji. lp ACDCKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Njoki s šampinjoni in modrim sirom