11. sep 2009 19:04
Nimam tistega gepla za merjenje pritiska. A je možno, da te od visokega pritiska tudi boli glava? Mene ponavadi od nizkega. RadaJem
11. sep 2009 19:04
Nimam tistega gepla za merjenje pritiska. A je možno, da te od visokega pritiska tudi boli glava? Mene ponavadi od nizkega. RadaJem
11. sep 2009 19:44
Glava boli tudi zaradi odtegnitvenega sindroma. Ker telo ne dobi nikotina, odreagira tudi z glavobolom. Nekja časa traja, a zdrži, ker se splača!!!! jana
12. sep 2009 13:59
Lahko bi bilo tudi od pomanjkanja kofeina, če si morda poleg cigaret opustila tako kavo. Ognjič
12. sep 2009 14:16
Ne, kave pa ne dam :) Potem me pa res lahko kar z rešilcem odpeljejo na odvajanje. :) Danes je že bolje z glavobolom, ampak živčna sem pa kot sam hudič. Saj še niti nisem prepričana, če sem res nehala kaditi. Nekaj me grlo boli, pa sem rekla, da do nadaljnjega ne kadim več. Bomo videli. RadaJem
12. sep 2009 14:27
Ti povem, da je svet mnogo lepši, če ga ne gledaš skozi tisti dim!!! Ko je mene pred dobrim letom in pol zelooo po grlu žgačkalo in tudi vroče mi je bilo, sem prenehala in se hkrati uspela prepričat, da ta vrag grooozno smrdi. Upam, da mi bodo vedno smrdele! Je pa res, da na začetku kar nekako ne veš, kam roke dat na kakšnem gostilniškem vrtu ob kavici... Ognjič
12. sep 2009 16:31
Sama sem nehala kaditi iz danes na jutri, dobesedno. To se moraš samo prepričati v glavi. Je pa res, da sem imela probleme kot Ognjič v kafičih, ko sem bila čisto izgubljena. Kar naenkrat sem naročala pijačo s slamico, pa kake arašide zraven :) Sem potem videla, da to ne gre pa sem enostavno nehala hoditi na "kavice" za 2 meseca, da je kriza minila :) Gigi_84
12. sep 2009 17:07
Pa sta vidve dolgo kadili? Meni se zdi že skoraj neverjetno, kakšna abstinenčna kriza me je popadla. Nemirna sem, da bi najraje ves čas skakala, glava me boli (ja, spet), tečna sem, lačna. Porkaduš. RadaJem
12. sep 2009 18:44
Mene je kar sram povedat, kako dolgo...v bistvu bolj ali manj cca 27 let, bljak in fuj . In takrat, ko se sem odločila, sem imela doma še par škatlic cigaret pri roki. Ja, pa zaradi hudega bronhitisa sem kakšen teden spala sede...in je strah verjetno naredil svoje. Rekla bi ti, da pojdi ven na eno oreng peš turco, hitro hodi, pazi na gibanje rok in na dihanje, pa ne boš imela časa mislišt na tist smrad. Saj veš: kadijo le grde punce in neumni moški... Ognjič
12. sep 2009 18:58
O, kapo dol! Pogumno, res. Ti si šele morala imeti krizo! Z veseljem bi šla na en dooolg sprehod, pa ne morem, ker me preganjajo roki in bom do torka bolj ali manj cele dneve pred kišto. Od neprestanega sedenja sem še bolj živčna. A si se kaj zredila? Oprosti, ker toliko sprašujem, če sem preveč firbčna, me kar ustavi. RadaJem
12. sep 2009 19:08
Ja, sem se, vendar ne zaradi cigaret, pač pa zaradi enih drugih okoliščin sem bila v glavnem cel dan zdoma, ko sem zvečer prišla domov, pa sem se napokala in šla spat. Če ne veš, kam z rokami, si na palčke nareži korenček, jabolka in imej na krožniku zraven sebe. Pa tudi riževi kruhki pomagajo... Pri nas se v stanovanju ni kadilo in me morda tudi zaradi tega ni kaj dosti matralo. Res nisem imela kakšne krize. Če mi pa ne bi tako ogabno smrdeli, bi najbrž že "propušila" ..., ker jih kar dosti mojih bližnjih kadi...ti, ti smrdulje grde OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Orehova potica po receptu moje mame