27. nov 2006 20:33
Da se oglasi še nekdo iz tega "foha"
Ja, sem študentka in to je pač eno izmed bolj zanimivih del, kar jih lahko v svojem okolišu s svojo izobrazbo opravljam. Ostajam pa zgolj pri anketiranju, sem jasno povedala delodajalcu, da prodaje ne bom delala in to zelo lepo spoštuje.
Se mi pa zdi zelo zanimivo, da ima kar precej ljudi, ki pri teh stvareh ne želijo sodelovati, kar slabo vest zaradi tega. Krog mojih znancev se mi je v začetku, ko so izvedeli kaj delam, kar opravičeval in obljubljal, da bodo naslednjič sodelovali :) To mi je bilo izredno smešno. Pa bi vas rada tudi malo pomirila. To je pač dandanes eden izmed načinov (po mojem mnenju sicer precej grob), da se pride do strank oz. je eden boljših načinov za anketiranje (to pa se mi ne zdi tako narobe). Je pa tako, da nikomur ne pokvarite dneva, če ga lepo in vljudno (tako kot k temu pristopamo tudi mi in pri tem ne igramo) zavrnete. Po drugi strani je ogromno ljudi, ki so dejansko zelo veseli, da jih pokličemo in da se lahko z nekom pogovarjajo, povedo svoje mnenje in se malo izpovedo. Je prav zanimiva izkušnja takole.
So pa seveda velike razlike med klicnimi centri. Kjer delam jaz, je zelo malo telefonistk in smo "lepo vzgojene". Vedno povemo po resnici. Če je anketa dolga 5 minut je to toliko in ne še 15 nadaljnih. To zelo spoštujem pri tem klicnem centru, ker imam tudi sama drugačne izkušnje.
Aja... pa še tale metoda zadnjega rojstnega dne :) S tem je pa tako... Ponavadi je v gospodinjstvu vedno nekdo, ki se ponavadi oglaša na telefon. S to metodo pa želimo slišati tudi mnenje tistih, ki tega "privilegija" drugače nimajo.
Torej... V imenu vseh telefonistov se opravičujem za motenje za nazaj in za naprej ;) In nisem samo "zlobna telefonistka", ampak tudi ena vesela oseba, navdušena nad kulinariko ;)
LP
Kety
KetyP