vem da ne sodi to kar prosim za nasvet a kaj cem .Tudi to je zivljhenje nebom na dolgo razlagala a nekaj moram bolezen seveda ki je nimam pa moz bivs alkoholik ki ima izpade in me zanicuje ceprav se ne sekiram ker ko sem rabla pomoc sem jo drugje dobila pa otroci na koncu premisljujem da se odkrizam tega zakonqa na papirju a me je strah kaj bodo otroci reagirali mam veliko primerov da so zalostni a se spšrasujem a je vredno moje zivljenje da se zrtvujem za takega idiota sori a tako je moje zivljenje se je dolgo a sem reva ker nimam moci koncati ne zastopim ali pa ne znam odpuscat mogoce nocen ker.... ne zastopim ljudi ki odpuscajo da te eden prevara no pa se marsikaj tudi sebe ne zastopim a ne morem pa gotovo se mi zdi da je najhuje ce moras lastmnemu mozu placat za vsalko uslugo od prevoza do lj ce mb itd samo za kontrole ce pojamram da me kaj matra se delam bla bla v glavnem en korak sem narewdila in sem se uprla njegovi komandi a kako naj otroke prepricam da ona dva trpita ne jes ne se obremenjat to ni nic hudega in nesnem sevam smilit sam nasvet hvala lp vesna
vesna kovačič