18. nov 2006 20:15
mogoče res smešno , samo meni ni ker mi vsak dan gre toliko živcev, ko da imam tri otroke ne pa eno malo mačko. Včasih je dobesedno za znoret. Sploh tisto spuščanje vode na WC školjki mi gre dobesedno na živce, zvečer dam WC njen na hodnik in zaprem kopalnico, če ne lahko vsake toliko časa ponoči poslušam spuščanje vode, da ne govorim o njenih dirkah po stanovanju ko vse ropota ko skače. Sedaj ko kdo pride sedaj k meni na obisk opozorim, da se mačka goni naj ji ne kažejo hrbta, če jo slučajno ne mislijo nosit na hrbtu. Jaz pa sem tako navajena, ko sedim na stolu pri PC da je moj vrat atletska steza za njo...tako da dobila sem mačko iz divjine ne pa .....saj vem sedaj me boste spraševali zakaj jo ne oddam, ko mi toliko vragolij naredi?? samo kako je lepa ko spi, takrat pa lahko svojo glavo dam na njeno telo in jo nič ne moti ali pa svojo glavo dam čisto zraven njenega gobčka in tako lahko zaspima nekaj ur...tako, ko spi je pravi sladkorček. Ima pa še eno čudno navado, včasih zjutri moram dvigniti oddejo se uleže notri se raztegne, glavo porine ven in cuza mojo brado seveda takoj v brzini dam svoj prst. sem brala da to počne kar nekaj mačk, vendar moja se na srečo že počasi odvaja te zadeve, prej pa je počela to vsak dan.
vegeterianka