18. nov 2006 11:57
joj ko bi vi vedeli kakšno babnico imam jaz doma, to ni nič kar vam delajo vaše mačke. Moja je stara 1 leto in je trmasta po značaju kar pomeni, da noben vzgojni ukrep ni koristil za njene vragolije. Sem jo počila z časopisom pa se je obrnila napadla časopis in skočila v mene.
No pa dam vam naštejem vragolije:
skače na omare, divja okoli tako da včasih niti bremzat ne more in dobesedno do sredini vrat skoči, da se vrate odbijeo v steno tako močno, da sigurno sosedi mislijo da kaj mečemo v vrata od jeze in tako naredi 3 hitre kroge okoli kuhinje na okensko polico v kopalnico in tako krožno dela z tako hitrostjo da se moraš odmakniti,če ne te podere; potem mi skače na drsna vrata gor ali na splošno na vrata gor in se gunga nekako, potem spušča vodo na wc po 3 zapored, če ji zvok ni všeč to dela vsak dan ne glede na uro in potem se usede na pralni stroj in svojo malo glavo pomoli iz kopalnice da jo dobesedno vidiš in kuka, če smo šlišali njeno spuščanje vode. Vsako jutro, če jaz prej ne vstanem kot ona leti iz polic ali mize vse stvari kar želi, da pade dol. tako da moram včsaih vsak večer vse stvari dati iz police in mize dol, če nočem potresnega razbijanja. Je trmasta, pametna in premetena, če kaj hoče to tudi doseže, pa se jaz lahko na glavo postavim ali zaderem. Alergična je če se kdo čoha po glavi in ti skoči na hrbet. Sedaj ko pa se goni pa sploh moraš čuvati hrbet, ker se rada nosi po hrbtu in jo lahko 3 ure nosiš pa bo smrklja dobesedno uživala ti pa trpel. Najhujše je če sedim za PC in sem zamišljena in iz mize dobesedno prileti v tvoj hrbet. Pa nos in obraz rada ugrizne, če jo ne primeš prav, če pa narediš kaj po njeni volji pa piha, in se oglaša ko pes. Tako da imam pravega hudiča doma, ki noben vzgojini ukrep ni pomagal.
vegeterianka