27. okt 2006 17:15
Jaz imam res velikansko srečo! Fantova mami je krasna in mislim, da me ima zelo rada:)
Jaz pa seveda njo tudi zelo zelo zelo!
Mislim, da je vsako slabo za nekaj dobro in tako je to, da ima ona bolj tečno taščo dobro zame, ker se je po moje ona odločila, da ne bo nikoli takšna - in res ni! Ima dva sinova in je zlata do obeh punc svojih sinov (madona sem to zakomplicirala:). Podobno je bilo pri moji babici in mami - ker je babi imela grozno taščo, se je zaklela, da ona pa ne bo taka in je bila super do mami in do partnerke mojega strica. Hvalabogu za take, ki te trapaste kroge pretrgajo
Včasih se mi kar zazdi, da me ima rajši ko moja mami
, če kaj rabiš, bo vedno imela čas pomagati, kadar me je vse bolelo v "veselih dnevih" ali pa sem bila prehlajena, mi je ona kuhala čajčke, zapomni si kje in približno kaj delam in take stvari, ki jih od svoje mami niti pod razno ne bi mogla pričakovat:) Po moje si je ona pri samih fantih v hiši na skrivaj malo želela tudi kako punčko, zdaj je pa naju posvojila, hihi:) Res je zelo ustrežljiva in če bi pustila, bi nama vse naredila, lahko bi ves čas tam jedla, lahko bi nama likala,... Ampak recimo, da želiva bit midva tudi fer, pa tega ne izkoriščava preveč in ju seveda povabiva na kosilo in če dovolj dolgo teživa, res prideta
(sta bolj zapečkarska, ju je težko kam spravit, ampak si štejem v posebno čast, da mi kdaj pa kdaj rata, da prideta na obisk
)
Ko bova imela otroke, je ona prav gotovo prvi človek (poleg lubija, seveda), na katerega lahko računam za pomoč. Se pa oboji strinjamo, da mladi in stari niso za skup in da moramo živet posebej, ampak to pa še ne pomeni, da se ne bi videvali vsak teden vsaj 1x, navadno pa še več, sploh, ker dostikrat vzameta cucka na sprehod, kadar kam gresta in najina kužika ju obožuje! Sploh ne dvomim, da ne bo z otroki isto;)
Veri