15. feb 2016 15:16
@Naor, če misliš, da je bilo v starih časih super lepo in romantično, zagotovo nisi prečitala knjige Ogenj, rit in kače niso za igrače. Nisem prečitala hujše grozljivke, kot je ta knjiga.
@mamamia, pri nas sem bila tudi jaz pobudnica, da sem imela tamiceno v varstvu prvo leto. Otroci gredo tukaj pri treh mesecih v varstvo. Sem kasneje izvedela od otrok(sin in priženjnena hči), da je preveliko breme in prevelika odgovornost kar tako babici naložiti otroka v varstvo.
@Men se zdi, da zganjate čisto preveč drame okoli tašč. Če ste pod njeno streho, boste pač tako plesale, kot bo ona žvižgala. Komu to ni jasno?
Pri mamamii se mi zdi, da so imeli srečo z veliko hišo in z dobro razporeditvijo. (poznam samo še en tak primer). Tudi dogovor ni od muh. Moji mulci imajo ključ do najine hiše in midva do njune, ampak se obvezno pokličemo, preden se kdo na vratih prikaže. Poznam primere, ko je skupna kuhinja, pa kopalnic ni dovolj...no, men bi se ob tem zmešal. Pol imaš pa še maminega sinka za moža in si v malori.
Če si na svojem in se hočejo vmešavat v tvoje zadeve, jim lahko vsaj rečeš, da plačuješ svoje račune in naj bo lepo tiho. Midva se s ta mlado super štimava, tamalo imam redno v varstvu vsaj dve uri na dan (moja iniciativa), občasno si delimo kak obrok hrane (ta je predvsem od mene do njih, sem pač bolj spretna v kuhinji) in priskočimo na pomoč, ko je treba. :)
Ne vem kaj bi naredila, če bi se morala z dramo ukvarjat. :)
Vanja