ojla, ker vas je na forumu veliko, se bom tudi jaz tokrat obrnila na vas in vas vprašala za nasvet. imam hčerko, staro 2,5 let in do pred 14 dni nazaj, je z veseljem prespala kakšno noč pri babici - in kamorkoli in s komerkoli je z veseljem šla - NIKOLI!!!!! ni jokala za nama, vedno vse ok. še pred enim mesecem je bila z babico in dedkom 10 dni na morju (meni je bilo že drug dan dolgčas za njo), in ko sem klicala po mobitelu, ko je zaslišala zvonec, je tekla proč od telefona in govorila, da ona ne gre domov, da bo še na morju in da pač nima časa se pogovarjat z menoj!!!!
kar naenkrat pa.... konec, zvečer je samo mamica, pri babici joka, če tam spi (joka tako hudo, da na koncu še bruha od joka.....), ko pa popoldne pridem ponjo, pravi, da bi še bila tam ( z babico resnično uživajo, vsi sosedje se z njo igrajo, pogovarjajo, imajo živali - res ji je lepo)....zvečer pa kriza in ravno tako je sedaj doma- kamorkoli grem (npr. na WC)-mami, kje si, kam si šla, pridi k meni........
PROSIM, SVETUJTE MI KAJ DOBREGA ALI PA VSAJ POVEJTE, KDAJ SE KONČA TO OBDOBJE (KER VEM, DA JE TIPIČNO ZA TA LETA - okoli 3.leta).
HVALA IN LAHKO NOČ
malček