Bar2 - za tiste ki ga gledamo

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

17. dec 2006 10:50

Mene so ganile Emilove solze ( sicer so bili letos tekmovalci zelo čustveni). Čeprav mi je bil Emil od začetka všeč, se nikakor nisem mogla odločiti, da naj gre nagrada Emilu, ker jo potrebuje. Ne, to je tekmovanje, ki s socialnim statusom nima kaj opraviti. Kaj se je zgodilo z Gregom ? Poraz in izguba upravičeno pričakovanih milijonov ( saj je bil finalist in razlika ni bila tako zelo velika!), najbrž nikogar ne spravi v dobro voljo. Se je pač umaknil, da njegova žalost ne bi bila tako na vpogled. Ljudje pač razpolagajo z denarjem tako, kot mislijo da jim je prav. In njihove načrte je potrebno sprejeti. Da sta bila tokrat tekmovalca izenačena ,dokazuje majhna razlika. V nobenem izboru ni bilo tako blizu. To pomeni, da so bile slovenske simpatije deljene. Videti je, da tudi naše. Naj povem, da nisem nikoli glasovala. Moj kaididat je bil Klemen, ki je ohranjal trezno glavo in ker je deloval pomirjujoče. Lep pozdrav vsem,tudi tistim. ki svojega mnenja ne delijo z mano. frina

Maja Z  

član od: 20.8.2004

sporočila: 91

17. dec 2006 11:57

Ola, sicer se do danes nisem javljala na to temo (preberala sem pa čisto vse), ampak me zanima, če je kdo posnel včerajšnjo oddajo? Gledala sem skoraj vsak dan, finala pa mi ni uspelo videti. Hvala za odgovore. Maja Maja

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

17. dec 2006 12:53

Jaz sem pa na koncu opazila Gregorja, ki je stal ob šanku. Ampak ni bilo dovolj od blizu, da bi videla njegov izraz...verjetno se je grozno počutil, tako sta bila oba naspidirana...potem pa srečen konec le za enega! Uffff, sta bila vroča stola včeraj! Vsaka čast fantoma, dobro sta izpeljala vse skupaj! In vesela sem, da je zmagal Emil. Maja Z, nimam posnetega, ne. Poglej, če je kaj na spletni strani, drugače te naj pa potolažim, da kaj veliko novega itak niso pokazali... jasna

_pikica_  

član od: 1.9.2006

sporočila: 208

17. dec 2006 13:58

kakšen šok je bil za grega včeraj. Bil je prepričan da bo zmagal, Emil pa je mislil, da bo izgubil - šok. Emil je zmagal. Meni je bil itak Emil bolj všeč, tako da sem zadovoljna gdaj se pa začne tisti šov Zamenjajmo ženi?????

vegeterianka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 282

17. dec 2006 16:39

ko bodo zbrali žene ........najbolj smešno bi bilo tako kot sem že videla da je ena bogata žena šla na kmetijo druga pa njen dom...prava komedija .... vegeterianka

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

17. dec 2006 18:12

Mislim, da se začne spomladi. vanya

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

17. dec 2006 21:31

Vesela sem Emilove zmage. Kljub vsemu menim, da si jo je zaslužil bolj od Grega. In njegove res iskrene solze ob razglasitvi zmagovalca, so ganile tudi mene. Grega je tisti čas, ko ga ni bilo videti, menda dajal izjavo, kjer je spet po Emilu pljuval. Je izjavil, da so vsi barovci kao izjavili, da je on pravi zmagovalec. Sicer pa si vse lahko preberete na spletu. Prav smili se mi Grega, ker ne vidi dlje od svojega nosa. Pa 2 milijona za žurko?? Too much butasta izjava za moje pojme. Julija

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

17. dec 2006 21:42

Gregor je imel možnost, da bi pokazal, da je VELIK. Pa ni... jasna

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

17. dec 2006 21:53

Tudi jaz sem vesela, da je denar dobil Emil.

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

18. dec 2006 15:24

Maja, jaz imam finale posneto. Če kaj potrebuješ, mi javi na ZS. Sicer pa sem danes v Direktu prebrala, da se je Gregor umaknil na WC. (mogoče točit solze?). Mi je pa mož mimogrede, ko so bili med drugimi oddajami prikazali odlomki iz dogajanj v baru, omenil, da upa, da tisti domišljavec (Gregor) ne bo zmagal. Pa nikoli ni gledal nobene oddaje, samo iz teh insertov mu je bil zoprn, ker ga za vse "boli k...", za nič ni panike, z vsakim se je kul šteka ... Očitno pa je po finalu bila prisotna panika. Kot je omenila Jasna1, bi takrat lahko pokazal, kako je VELIK, pa ni... kača

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti