21. mar 2008 11:20
Jaz je nimam, bi jo prav tako rabila 2 -3 kg Jo lahko skupaj nabavimo in si jo razdelimo Če si za, me kontaktiraj na ZS.
21. mar 2008 11:20
Jaz je nimam, bi jo prav tako rabila 2 -3 kg Jo lahko skupaj nabavimo in si jo razdelimo Če si za, me kontaktiraj na ZS.
21. mar 2008 13:57
Ne vem zakaj, ampak ne morem poslati ZS. Jaz bi kupila 2kg te mase. Jagoda
21. mar 2008 14:33
Joj, če vam bo kaj ostalo, js bi je rabla samo tolko, da bi se dalo eno torto figuro oblečt, kakšen kilogramček, saj jo drugače ne uporabljam skoraj nikoli. *Alisha*
21. mar 2008 14:39
jerča, ne morem ti poslati zasebnega sporočila. bom napisala še tukaj: mislim, da si bomo maso najbolje razdelile tinka85 2 kg noa 2 kg jerča 2 kg alisha 1 kg ali ste za? kdo bi maso kupil in razdelil? jaz sem iz kamnika, tako da do brnčičeve imam 15 min. kaj pa ve? tinka85
26. mar 2008 22:26
Ne me kregat, sam se res ne spomnim.
Se mi zdi da je pred karatkim bilo napisano da se da čez nutelo ticino, pa ni problemov?
Jaz sem stepla rastlinsko smetano + nuttello, pa me zanima , če je katera probala? Ali lahko takoj čez dam ticino, brez masla?
lp
Tukaj klikneš in si ogledaš moje slikice
Pitončica
26. mar 2008 22:46
Na smetano tičino žal ne gre, kot sem jaz slišala. Atina
27. mar 2008 0:25
Pitončica, jaz sem dala čez nutello. Smetane žal ne sme biti vmes. Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 27. mar 2008 00:26:26kozamurnik
sporočila: 2311
30. mar 2008 19:28
Danes smo v eni od italijanskih slascicarn v Veroni videli cudovito grsko torto -obod je bil iz listnatega testa,nadev pa iz mandljev.Na vrh je bil polozen zvitek iz ticino mase podoben staremu zvitemu in ob robovih ozganemu pergametnemu papirju. Ideja mi je zelo vsec in jo mislim porabiti za darilo prijateljici,ki v kratkem praznuje. Prosim vas za pomoc-kako naj naredim, da bi zvitek iz ticino res zgledal,kot da je ob robovih rahlo ozgan in s cim naj cimbolj na tanko napisem posvetilo nanjo? Hvala vsem za morebitno pomoc! kozamurnik
30. mar 2008 22:20
Tičino maso razvaljaš čimbolj na tanko, nato obrežeš v obliki ožganega papirja. S čopičem in rjavo barvo v prahu potem poudariš robove, bolj močno na robu, malo bolj mehko proti notranjosti, da zgleda kot ožgan papir. Najlažje je pisati na tičino s flomastrom, ki vsebuje jedilno barvo. Ker dvomim, da ga boš našla pri nas, se lahko lotiš tudi z zelo tankim čopičem in barvo. matilda
30. mar 2008 22:43
kje se pa dobi tak flomaster z jedilno barvo mtKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mandljeva juha ajoblanco
Pistacijeve rolice