3. mar 2008 10:43
Mislim, da se je masa malo podražila, ko sem zadnjič gledala, je bila okoli 32 eur, zdaj pa je 35 (pa še nekaj). Pa če še upoštevamo popust pri spletnem nakupu, je čisto možno, da je stara plačala manj, kot stane zdaj. matilda
3. mar 2008 10:43
Mislim, da se je masa malo podražila, ko sem zadnjič gledala, je bila okoli 32 eur, zdaj pa je 35 (pa še nekaj). Pa če še upoštevamo popust pri spletnem nakupu, je čisto možno, da je stara plačala manj, kot stane zdaj. matilda
3. mar 2008 13:39
Jao, punce: 33, 35 ali 32 eur?? A se tu prerekate za oslovo senco?
Ene pravite, da s tičino maso samo "oblečete" oz. okrasite torto, potem pa jo olupite, ko torto jeste. Se pravi, da boste vseh 33 evr (ali kolikor pač) vrgle v smeti.
stara
3. mar 2008 14:10
Hihi, točno stara! Torej moram našim zagrozit... nič lupit, vse pojest ! ela
3. mar 2008 14:46
stara je napisal/a: |
Jao, punce: 33, 35 ali 32 eur?? A se tu prerekate za oslovo senco stara |
6. mar 2008 16:08
Zanima me, se lahko tičino masa pokvari? V januarju sem jo kupila pri Goljatu, shranjena je bila na temnem v shrambi, fajn zaprta v dve vrečki....Je možno da masa ni več v redu? Bolj ko jo okušam, manj vem...enkrat se mi zdi nenormalno sladka, drugič malo kisla......ne bi pa rada, da zaradi tičino kdo dobi kakšne prebavne motnje.... Hvala vam. Anaa
6. mar 2008 16:53
Tičina je tudi na sploh malce kiselkasta. Ker ima takšen okus po ničemer Na moji kantici piše, da je uporabna eno leto. Odvisno pa je kdaj je bila tvoja tičina narejena. Na kantici piše kdaj je bila narejena in do kdaj je uporabna. E.
6. mar 2008 17:14
Ja, se strinjam, okus kiselkast in po ničemer...hihi...;) Jaz sem tičino kupila 3 kg in sem dobila že pakirano v vrečki, tako da datum proizvodnje ni nikjer viden.....hm.....pa saj kakšne hude panike verjetno ni kajne?.... Anaa
6. mar 2008 18:10
Anna, sigurno je v redu, jaz jo imam še od novembra (od Goljata), pa je še dobra. Shranjeno sem pa imela malo tu malo tam, kjer je bil pač prostor. Mene pa bolj moti njena konsistenca - okus po ničemer, ki se vleče v ustih. Uporabljam jo pa itak le, kadar gre bolj za okras, takrat je pa ne lupim proč, ker mi je škoda... matilda
6. mar 2008 20:06
Matilda, če te moti - lupi Jaz si okusa dobre torte ne bom pustila motit, šparovna pa nisem preveč v življenju, to pa priznam (ne bom nič s sabo nesla :))) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
21. mar 2008 10:48
pozdravljeni. vprašanje bom zastavila kar tukaj, ker se navezuje na tičino maso. rada bi kupila 1-2 kg tičino mase. ker na brnčičevi prodajajo samo 7kg, mi je to čisto preveč, ker pač pečem torte samo ob domačih praznikih. moj fant ima pa čez dober mesec rojstni dan, pa bi zelo rada kupila kg ali 2 tičino mase. ali bi bila katera izmed vas toliko prijazna in mi to maso prodala? najlepše se zahvaljujem za odgovore. tinka85Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Pustne miške